- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Imilenni: Egy kis depi, remélem elfér itt :) 2#
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
-
LOGOUT
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
dodopek
addikt
válasz
McKnight #11524 üzenetére
Hát, itt nálunk van egy coop, de ilyenkor már zárva van.Ha meg bemégy, az ugye betörésnek számít...
Tudtommal nincs, de nem tudom, mert nem vagyok benne a
mutyibanmultiban...Akkor most már csak azt kell eldöntened, hogy melyik 2.2 verziót szeretnéd. Van a sima, amiben csak az alapjáték fegyverei vannak, meg lehet használni egy weapon addon kiegészítőt( de azzal túl gyorsan meggazdagodsz), és van az enot mód, ami kicsit nehezebb. Pl(ahogy hallottam, mert én a simát játszom) megéhezel, ha eü csomagot használsz, meg hasonló nyalánkságok
Szerintem ne kérdezd meg, hogy ki melyiket javasolja, mert kisebb vallás háborút fogsz kirobbantani...
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Asztalos klub
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Spórolós topik
- Nők, nőügyek (18+)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Synology NAS
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen videókártyát?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Surface Laptop 7 Business edition - Intel Core ultra 5 236V energiahatékonyabb az intelnél! -olvass
- Acer TravelMate P214 i3-1115G4 16GB 512GB 14" FHD 1év garancia
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Plus Black Használt, karcmentes 256 GB tárhely 3 hónap garancia!
- Dell Optiplex MT/SFF 3040, 3050, 3060, 3070, 5070, 7060/ Hp ProDesk /SZÁMLA- GARANCIA
- Dell Latitude 5330 i3-1215U 6magos! - 16GB 512GB 13.3" FHD magyarbill 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest