- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- LordAthis: AI Kérdés érkezett - 3600 soros Spagetti kód refaktorálása és budget
- eBay-es kütyük kis pénzért
- BMWFan: Akasztófa
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gergosz2: Emlékezzünk!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Aarpok
őstag
Mióta feltettem a Physicist03 kolléga által linkelt sgm - et még nem crashelt a játék egyszer sem.Zatonban csinálom a küldiket és hát az alfa csapat elégé megnehezíti az életem.Lehetséges hogy én nem vagyok annyira ügyes,de nagyon keményen osztanak.Nagyon ügyesen és taktikusan mozognak nyílt terepen semmi esélyt nem adnak még ha nem is látnak annyira érzik hol vagyok szinte odadobják a gránátot a lábamhoz.Pedig nincsenek brutál fegyvereik az alapjátékban lévőket használják amik egy kicsit fejlesztettek.Gondolkodtam azon lehet kikapcsolom őket amíg meg nem erősödöm egy picit,mert a mostani helyzetben erőfölényben vannak velem szemben.
(#11192) hubai1979 én is fejeztem már úgy be a módot,hogy nem tudtam megvizsgálni a helikoptereket.Nem tudtam vele semmit kezdeni bent maradt a pda- ban.
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Robotporszívók
- Vicces képek
- 3D nyomtatás
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Milyen autót vegyek?
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- További aktív témák...
- 0% THM 6 havi részlet, beszámítás! Gamer PC, notebook, konzol, Apple termék, hardver KAMATMENTESEN!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB AEROCOOL Aero One Frost 700W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi 10 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 Touch - i5-6300U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest