Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Lalikiraly: Astra kalandok @ Harmadik rész
- bambano: A sor végén
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sziasztok! Hardveraprón vásároltam egy S8 készüléket (48+os embertől...). Azt mondta független. Megérkezett, bekapcsoltam, azt írta ki, hogy figyelem, rootolt eszköz. Javaslatba bedobta, hogy kapcsoljam vissza a vírusírtót, mert fenyegetés található. Megtettem, kért egy újraindítást. Utána meg boot loop-ba ragadt. Vettem a bátorságot és Odin segítségével frissítettem a firmware-t. Nos, nem fogad el semmilyen SIM kártyát. "Nincs regisztrálva a hálózaton" hibaüzenet fogad. Térerőt jelez, APN-t felkínál. Se a magyar, se a német, se az angol (UK-s) firmware nem jó. IMEI szám nem zárolt. Honnét tudom, hogy mi volt a gyári firmware country azonosítója? S/N számból esetleg? Megköszönném, ha valaki tudna segíteni. Életemben nem kellett ilyennel foglalkoznom, nem is gondoltam volna, hogy egy használt készülékvásárlás ezzel járhat. 35.000 forintom bánta...
Új hozzászólás Aktív témák
- HP ZBook Power 15 G8 Mobile Workstation i7-11850H 32GB 1000GB Nvidia RTX A2000
- Apple Mac mini 14.3 M2 8GB RAM 256GB SSD 1év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 128GB Graphite-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3669
- magyar billentyűzet - 136 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - i9-14900HX, RTX 4080 - 4 ÉV GARANCIA!
- LG UltraFine 4K és Smart Monitorok: FRISS SZÁLLÍTMÁNY -30%
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest