- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gyere el a 9. BRSZK-ra!
- eldiablo: Mennyire strapabíró egy GShock?
- WhrlpoolMind: Az eredeti lemez utánozhatatlan illata
- bobalazs: Alulfeszelt GPU profilok FPS teljesítményének összehasonlítása 10 játéknál
- shadowkidhu: SFF Itthoni labor
- Graphics: Hello Moto! - Kipróbáltam a Motorola Moto G55 5G-t. (videó is)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zewa
senior tag
Igen, én is cska 4x4x4ben és 5x5x5ben láttam iet.
Hidd el nem fogjka sokéig jól tartani magát indenzive kockázás mellet.Igen elég szar melo kivágdosni a cuccost egy szikével +1 vonalzóval. Ok, lehet venni is de magyar o.-n még nem láttam és nem ér meg annyit hogy külfölről rendeljek.
Szines öntapadós matrica?! Dehogy is nem. Lemész a tapéta boltba benyögöd mi kell, mennnyi és eléd rakják.
6*10cm bőven elég (ésd 5-10db-ra elegendő 3x3x3) Ahol én vettem volt 480ért és 600ft/m. Az vettem ami jobban bejött. Figyelni kell arra hogy erősen elüssenek a szinek egymástól mert félsötétben gondot okozhat.Tipp: Ha iesmire "vetemedsz" a felragaszgatást egy részét hagy meg egy ügyeskezű barátnőnek, feleségnek, anyukán , testvérnek stb..
-
Zewa
senior tag
Fóliás kocka?! Az NE! Barátom vett egy 4x4x4-et és pörögtek le a foliák az alatta félő festék réteg nagy szar volt lazán le lehet "radirózni".
Sárga-fehér ép volt a többi nem.Mi visszakértük az árát. Bár az is egy megoldás ha öntapasós matricából, szikével kis négyzeteket kivágni(elötte lemérve) És felragasztani.
Csak ugy egy 5x5x5 ös kcokánál ez 150db.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Ukrajnai háború
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- PC-karbantartás havonta: 5 lépés, amit nem érdemes kihagyni! - Tech Percek #3
- Ingatlanos topic!
- Saját márkás HDD-ket követel meg az egyes NAS-okhoz a Synology
- Politika
- Autós topik
- Opel topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Tippmix
- További aktív témák...
- AKCIÓ! GB B660M i7 12700KF 16GB DDR4 1TB SSD RTX 3070Ti 8GB GDDR6X COOLER MASTER CMP 510 750W
- ÁRCSÖKKENTÉS Dell Latitude E6320 notebook eladó
- A Panasonic Toughbook CF-54 i5-5300u i5-6300u TN, IPS touch Budapest, MPL Foxpost
- Samsung Galaxy A04 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP ZBook Fury 15 G7 - i9-10885H I 32GB I 1TBSSD I 15,6" 4KDreamColor I Cam I W11 I Gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest