Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zewa
senior tag
Nem, nagyon nem. Ahogy 3x3x3-ban is. Rengeteg helyen gyárták néhol jó, néhol kesésbé jó de van aholl ritka sz@r minőségű műanyagból.
Úgy jártam meg, hogy a 5x5x5 egyik sarokkockája elrepedt és eltört. (Játék közben)Ramius: lol
[ Szerkesztve ]
"Táncolni kell, uram, a zene majd csak megjön valahonnan…"
-
Zewa
senior tag
Fóliás kocka?! Az NE! Barátom vett egy 4x4x4-et és pörögtek le a foliák az alatta félő festék réteg nagy szar volt lazán le lehet "radirózni".
Sárga-fehér ép volt a többi nem. Mi visszakértük az árát. Bár az is egy megoldás ha öntapasós matricából, szikével kis négyzeteket kivágni(elötte lemérve) És felragasztani.
Csak ugy egy 5x5x5 ös kcokánál ez 150db."Táncolni kell, uram, a zene majd csak megjön valahonnan…"
-
Zewa
senior tag
Igen, én is cska 4x4x4ben és 5x5x5ben láttam iet.
Hidd el nem fogjka sokéig jól tartani magát indenzive kockázás mellet.Igen elég szar melo kivágdosni a cuccost egy szikével +1 vonalzóval. Ok, lehet venni is de magyar o.-n még nem láttam és nem ér meg annyit hogy külfölről rendeljek.
Szines öntapadós matrica?! Dehogy is nem. Lemész a tapéta boltba benyögöd mi kell, mennnyi és eléd rakják.
6*10cm bőven elég (ésd 5-10db-ra elegendő 3x3x3) Ahol én vettem volt 480ért és 600ft/m. Az vettem ami jobban bejött. Figyelni kell arra hogy erősen elüssenek a szinek egymástól mert félsötétben gondot okozhat.Tipp: Ha iesmire "vetemedsz" a felragaszgatást egy részét hagy meg egy ügyeskezű barátnőnek, feleségnek, anyukán , testvérnek stb..
"Táncolni kell, uram, a zene majd csak megjön valahonnan…"
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Óra topik
- Autós topik
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Call of Duty: Black Ops 6
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Xiaomi Mi 10T - erre vártunk idén
- Politika
- Sorozatok
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest