Hirdetés
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Torda: Így lehet fillérekből prémium okosotthon rendszert építeni 2025-ben
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 11 – Vörösboros marhaszelet
- droidic: Saját hálózat, saját szabályok – Építs profi infrastruktúrát!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
Aktív témák
-
Keitaro
addikt
Sajnos nem. RPG maker 2000 van angolul azt hiszem arra adtam linket csak rémlik, hogy nem ebben hanem egy másik, help vagy valami haosnló topicban is kérdezted a 2003-at és utánanéztem találtam egy sitét miszerint még incs angolosítva ezért nem találni sehol. Japánul meg kicsit gazos lenne gondolom :)
-
ehh
csendes tag
válasz
Warlock_42
üzenetére
de én is akarok csinálni!
ha van modernebb progi -és van- azzal!:) -
Warlock_42
senior tag
Hú a régi jó felülnézetes kalandgamek! Szerintem szerezz be egy SNES emulátort meg a hozzávaló Rom-okat aztán had szóljon!! Breath of Fire, Final Fantasy, Zelda...
Tényleg a Breath of Fire-ökről valaki tudna egy gyors összefoglalót adni?? Annó még az eggyel játszottam SNES-emu alatt, de azóta már mintha a kilencet is láttam volna valahol.... szal melyik milyen gépre mikor hol hogyan merre meddig miért ?? -
Atom
aktív tag
Aham vágom. Én azokat se láttam, de tuti vmi érdekes dolog lehet. DC-n nézted már?
-
Atom
aktív tag
És most ez miis? Kiváncsi lettem :)
-
ehh
csendes tag
egyébként kösz az előzőt
-
Keitaro
addikt
Bocs, de szerintem ezt már megkérdezted egy 3. témában. Linkel együtt beraktam, hogy ilyened nem lesz, mert nincs angol változat még. Tessék támogatni kicsit Miguel bácsit és akkor lesz. Ő fordította a 2k-t is
-
ehh
csendes tag
ha tudja valaki hol találom ezt, vagy hasznos tapasztalatai vannak segítsen!
előre is kösz:)
Aktív témák
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 16 2023 M3 Pro 36GB 512GB macbook garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI B650 WIFI R7 7800X3D 32GB DDR5 1TB SSD RX 9070 XT 16GB Zalman Z1 PLUS GIGABYTE 750W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4143
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest