Hirdetés
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Gurulunk, WAZE?!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Új hozzászólás Aktív témák
-
spirit007
senior tag
válasz
Tigerclaw
üzenetére
Hű az nekem is a szívem csücske . Sajna csak a Fallout Tactics 3D-s a többi izometrikus , de nagyon ott van az RPG műfajban ... A 3.rész Van Buren név alatt futik és egyenlőre pár ígéretes kép van róla .
Bővebben: link -
#PeTeY#
aktív tag
válasz
Tigerclaw
üzenetére
Ha jól tudom akkor a dual-class úgy működik, hogy az alap class megmarad azon a szinten végig, de csak akkor használhatod annak a képességeit, ha a felvett class-szal eléred az alap szintjét. Tehát, ha 5. színtű harcos vagy és felveszed a tolvaj kasztot, akkor el kell érned a tolvajjal az 5. szintet, hogy a hrcosként megtanult dolgokat használni tudd. Viszont, ha jól emlékszem, akkor innentől csak a felvett class-ban tudsz fejlődni, és az alap class (jelen esetben harcos), marad a játék végéig pl. 5. szintű.
Remélem sikerült úgy leírnom, hogy ne csak én értsem.
-
#PeTeY#
aktív tag
válasz
Tigerclaw
üzenetére
Hi!
Elég régen nyomtam ID-t, de ott nem egy egész csapatot kell az elején összeütni? Kerek 6 főt, azt hiszem. Vagy direkt egy karival nyomod? Akkor viszont az a láda zárva marad. Tolvaj tudja kinyitni, vagy varázsló a knock nevű varázslattal szerintem, de nem vagyok biztos benne. -
L3zl13
nagyúr
válasz
Tigerclaw
üzenetére
Attól tartok a legtöbb számítógépes RPG-ben:
1. Nem vagy képes beszólni
2. Nem történik semmi, ha beszólsz...
NWN-ben pl tetszik, hogy egy küldit többféleképpen is megcsinálhatok.
Pl ha valami tárgyat kell megszerezni, akkor megölhetem az illetőt, vagy meggyőzhetem, hogy adja nekem, esetleg cserébe valami ellenszolgáltatást kell nyújtani neki.
Ellenben nem tetszik, hogy alig párszor van olyan, hogy a nem túl barátságos megoldást szankcionálják.
Néha lejjebb megy egy kicsit a jellemed, de ez csak paladinnak kavar be. Néha még ez se.
Ellenben bizonyos küldiknél nem indokolt, hogy végigírtsd a pályát. (Nem szörnyek vannak, hanem szolgák, őrök stb, ne adj isten te törtél be valakinek a házába.) És ilyenkor a játék nem honorálja a békés megoldást.
(Végiglopakodni a pályán. Láthatatlanság. Vagy varázslattal időlegesen kiiktatni az őröket...)
Kár érte, mert még érdekesebbé, változatosabbá tenné a játékmenetet.
[Szerkesztve] -
zsiga667
addikt
válasz
Tigerclaw
üzenetére
A Diablo-fanoknak én is ajánlanék egy játékot, a Silvert.
Ugyan a cuccválaszték minimális, az RPG-rész meg főleg, de egyszerre akár 3 karaktered is lehet, überkirály a harcrendszer (mindenféle speckó vágások vannak benne, nagyon zsír...), iszonyatosan hangulatos (a szép rajzolt hátterek és a kellemes zene miatt), és még a története is tűrhető. És mivel régi játék, ezért a gépigénye is minimális, egy erősebb P1-en elmegy kényelmesen.
Az egyik kedvenc játékom.
Ja, és bundle verzióban párszáz HUF-ért beszerezhető...
Új hozzászólás Aktív témák
- Okos Otthon / Smart Home
- Milyen okostelefont vegyek?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Pánik a memóriapiacon
- TCL LCD és LED TV-k
- Kicsomagoljuk és bemutatjuk a Poco F8 Ultrát
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Amit látnod kell 80’ – 90’ évek, egész estét betöltő mozi filmjei.
- Azonnali játékos kérdések órája
- További aktív témák...
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i7-1185G7 4Mag 16GB/1TB FHD IPS
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i7-1185G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Dell PowerEdge T110 II PC, Xeon E3-1220 v2 CPU, 32 GB DDR3 RAM, 2 x 1 TB SAS HDD
- Lenovo Tab M10 HD 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HyperX Fury DDR4 - 3200 - CL16 - 16GB RAM (8GB x 2) RGB
- Apple Watch Series 9 GPS+Cellular 41mm, 1 Év Garanciával
- LG 48B4 - 48" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Apple iPhone XR 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 16 Pro Max Desert Titanium Titán dizájn, Pro kamera, 120 Hz ProMotion,90%,3 hó gari
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600X / RX 7600 / 32GB DDR4 / 1TB M.2 SSD
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
A jobb oldali katona, ott hátul, az se semmi...

(Végiglopakodni a pályán. Láthatatlanság. Vagy varázslattal időlegesen kiiktatni az őröket...)