- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Lalikiraly: Astra kalandok @Harmadik rész
- bitpork: MOD Júni 28- Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- Yutani: Yutani Retró Hangkártyái: OAK Mozart Wavetable
- ricshard444: Fényképező ? Telefon helyett
- Meggyi001: Egy olcsó vállfás megoldás a pólóimnak...
-
LOGOUT
Router gondok
Új hozzászólás Aktív témák
-
trlala
aktív tag
Hölgyek, Urak!
Lenne 2 kérdésem:
1.
Van 1 kábeles internet, routerrel osztva. 81.94.250.1 gatevay 81.94.250.174 a saját IP. A saját IP-t belülről látom, tudom pingelni, kívülről nem. Az a gondom, hogy szeretnék ezen a hálózaton egy NAS szervert, amin a freenas fut (freeBSD klón), és ezt kívülről is látni szeretném.
2.
Ha áramszünet van, nem áll vissza a routerem, újra kell indítani.Előre is kösz, aki fárad miattam!
-
RAMBÓ
aktív tag
CSé
Egy ilyen routerhez nem tudna valaki ajánlani valami újabb firmware-t?!
SMC 7004VBR
Előre is köszi -
jepypeti
csendes tag
sikerült megoldanom. ami ruterre volt irva 192.168. stb.. nem is az volt valojában. teljesen más lett a cime. ez mitől lehetett?
-
bnss
veterán
válasz
TomBoy1986 #1894 üzenetére
DynDNS? Én is használok, igaz nekem a router végzi az IP frissítést a dyndns felé, persze egy kis programmal megoldható PC-ről is.
-
TomBoy1986
veterán
Megvan a hiba. A Port Forwarding az jó volt, azzal volt a probléma, hogy az IP rovatba nem a külső Internetes IP-cím került, amikor automatikusan frissítette, hanem a LAN-on lévő
Viszont most, hogy manuálisan beírtam a netest, így működik. Most azt kell megtalálnom, hogy ennek az automatizálását hogyan tudom megoldani.
Köszönöm a segítséget!
Ha esetleg tudsz rá valami megoldást
Sajnos az autoupdate killőve -
TomBoy1986
veterán
Sziasztok, nekem is adódott egy nagyobbacska problémám az új routeremmel, röviden vázolnám:
Adott egy SMC WBR14T-G típusú router, amin szeretném keresztül engedni a StrongDC-met. Ha jól tudom, akkor ezt egy bizonyos PORT-Forwarding módszerrel tudom megoldani ilyen módon. Na amit a linken találtok, azt én végre is hajtottam szépen, újraindítgattam ezt-azt, kipróbáltam vagy 3 TCP és UDP portot, s ez a nyomorék program még mindig csak passzív módban hajlandó futni
Szoftveres probléma nem lehet, két okból:
- router bekötése előtt simán üzemelt
- most még a tűzfalat is kikapcsoltam teljesen, s így is hatástalanHa tudnátok segíteni, annak nagyon örülnék.
Tehát a célom az lenne, hogy újra aktív módban működjön ez a progi.
Előre is köszönöm!
-
jepypeti
csendes tag
Sziasztok! remélem tudtok segiteni!
van egy routerem ( tp-link) és hiába irom be a böngészőbe az ip cimát, nem hozzaa be azt az ablakot ahol be tudok állitani ezt azt. pl san andreas multinál nem tudja megkeresni a szerokat. vki tud segiteni?
-
bnss
veterán
válasz
Ronnie12 #1888 üzenetére
MAC Clone működik? A router WAN portjának azt a MAC cmíet kell beállítani, amelyik PC-re eddig a modem csatlakozott.
(#1889) RAMBÓ: azt hiszem valahol válaszoltam már, de ismétlés a tudás anyja. Keep alive-rakd, a radial time-ot hagyd alapértelmezett értéken, ezáltal - elméletben - folyamatos kapcsolatot kell biztosítson a router.
-
RAMBÓ
aktív tag
CSé.
Lenne egy nagy problémám:
Vettem egy ilyen routert: Linksys BEFSR41
Firmware Version: 2.00.1, Sep 11 2006
Már első este is gondok vannak vele: pl bontja 1 pillre a kapcsolatot, nem tud újra connectelni meg ilyenek. Nincs valakinek valami ötlete?!
jaj meg hogy ezekből melyiket állitsam be:
Connect on Demand: Max Idle Time ? Min.
Keep Alive: Redial Period ? Sec.
ADSL van itthon NEM fix IP-vel. Esetleg valaki nem tud egy jó firmware-t hozzá!!!
Ha gariztatni kell milyenre érdemes kicserélni, pl valami open firmware-sre?!
Előre is köszi a segítséget!! -
Ronnie12
tag
Hello,
adott két gép amin vezetékes D-LINK DIR-100-as Routerrel szeretném megosztani a netet. A net: Chello Extreme. Mindent a CD-n lévő telepítő segédlet szerint csináltam. De mikor ellenörzi a kapcsolatot, akkor kiírja, hogy csekkoljam a WAN kábel csatlakozását. Egyébként valami tartományi címre panaszkodik, amit a szolgáltatótól nem kap meg. Szerintetek mit csináltam rosszul? Vagy van valami ötletetek, hogyan lehet a problémát orvosolni?
-
bnss
veterán
Ki kellene próbálni másik internettel is a routert, esetleg a modem lelkében megnézni a vonal tulajdonságokat (jel-zaj viszony pl).
(#1886) hyperspace: nem emlékeztem pontosan ,hogy ismerősömnél hogyan állítottam be, de megkérdeztem, dynamic IP-re van beállítva a WAN setupban és megadtad a szolgáltató DHCP szerverének címét?
-
hyperspace
őstag
sziasztok. vettem egy tp-link wr542g routert. megcsinaltam, amit a fuzet ir, de csak addig jutott, hogy kapcsolat van. internet mar nincs. dinamikus ip-m van. tudna segiteni valaki? van valakinek meg ilyen routere?
-
Encian
tag
Most már biztos vagyok benne, hogy a szolgáltatóm a hibás a leszakadások miatt. Szerintem a településen lévő telefonhálózat terhelése miatt dobál szét. Viszonylagos lassú 100k -s letöltéssel hajnalban egyszer sem állt meg. Amint kezdődik a telefon-internet "nagyüzem" , akkortól kezd szakadozni. Jól gondolom? Lehetséges?
-
Krystal_s
addikt
ok , és köszi a segítséget
-
bnss
veterán
válasz
Krystal_s #1879 üzenetére
Nem ismerem a router belső felépítését, csak a tapasztalatokból merek arra következtetni, hogy egyszerűen "elfogy" a CPU sokszálas forgalmazás esetén. Ha lenne ilyen routerem, válaszolni tudnék, hogy csak az UPnP vagy együttesen a torrent miatt van fagyi. Egyszerűen forwardolj egy port tartományt a torrentnek, menni fog.
(#1880) Obus: biztos jó az a cím? Vezetékezés rendben van (LAN porton van a PC)? Router reset volt (nem hard-reset)?
-
Obus
tag
D-Link 604-es Router-be nem tudok belépni, mert csak annyit ír ki, amikor beírom, hogy 192.168.0.1, hogy BUSY, és nem lép be. Mi lehet az oka? Eddig semmi gond nem volt vele.
Újraindítottam a gépet, de az sem hozott javulást. -
Krystal_s
addikt
A feltöltési sebességen mindig "finomítottam"
Azt nem tudtam , hogy a letöltési sebességen is kellene...néha még a sávszél. kiosztást is masara állítom...
Az UPnP kikapcsolása tényleg szükséges ? mert olyankor nem kell külön portot nyitnom az adott programnak és akkor is aktív leszek.UPnP kikapolásnál szükséges ,ha nem akarok passzív lenni.
Szoftveres tűzfalnál természetesen engélyeztem a portokat...
Tényleg okozhat gondot az UPnP vagy a fagyás külön csak a p2p miatt van ?
Köszi előre is a választ ! -
bnss
veterán
Ezt nekd kell tudnod, hogy melegszik-e vagy sem. Az a valami lehet a CPU, az 5 fájl önmagában nem sokat jelent, az számít, hogy hány szálon meg a töltögetés.
(#1872) Krystal_s: szia, sajnos ez a router hajlamos a torrentre így reagálni, az UPnP-re meg pláne. Ha kikapcsolt UPnP-vel működik, akkor úgy kell használd. Sajnos ez a router nem nem a magas WAN - LAN adatátviteli képességéről híres.
-
Encian
tag
Sajnos a DIR-655 ruoter problémáim nem javultak meg. Visszatettem az 1.03 as firmwaret, az teljesen rossz volt, nem látta az adsl modemet
. 1.11 gyári van most benne, ezzel vettem. A torrent letöltés össze vissza megy, volt már, hogy sikerült egyhuzamban 30 percig is tölteni. a mostani leáállást talán az okozta, hogy 5 fájlt tettem /3 seed 2 peer/ bele. az egyiket kivettem és már 5 perce folyamatos. Láttam egy képet, ahol ugyanezt a problémát az eszköz függőlegesre állításával és egy ventillátor fujásával sikerült orvosolni. /valami túlmelegszik a nagy adatforgalomtól?/. még bízom benne, hogy fény derül a baj forrására és orvosolható.
-
Krystal_s
addikt
Sziasztok
Igyekeztem sok-sok oldalt elolvasni a fórumokból...
Írtam az Smc-s fórumba is ,de nem válaszolt senki...hátha itt van olyan ,akinek volt már hasonló gondja ,mint nekem.
Egy hét múlva lesz egy éves az Smc 7004vbr routerem , és pár hete egyre gyakoribb fagyások voltak.
Korábban kb 1-2 havonta elment a net , és ha kikapcsoltam majd vissza a routert ,akkor ismét jó lett.Gondoltam ez normális ,mert hallottam hogy ilyen néha előfordul majd...
de amikor mostanában hetente csinálta és volt olyan is ,hogy naponta ,akkor úgy éreztem ,hogy ennek annyi.
Amit nagyon nem értek az az ,hogy miért mindig éjjel áll le ? Mindig hajnali 3 - 5 között.
Ha valami rossz ,akkor az nappal is rossz.
Felmerült bennem az is ,hogy a szolgáltató csinál valamit pl akkor van ip cím váltás vagy akármi ( tudom hogy ez hülyeség ,de próbálok rájönni a hibára ), mert ha karbantartás van
( enternet ) ,akkor az is éjjel szokott lenni és kb ugyanebben az időben , persze az nem 1-2 perc. Az időpont ,akkor is furcsa...gondoltam arra is ,hogy a torrent kavar be ? 3 napja nem torrenteztem és a net is ok volt eddig.
Most próbálkozom azzal ,hogy én is kikapcsoltam az UPnP-t.
jah és nálam nem szokott túlmelegedni...mindig megnéztem azt is és csak langyos.
fw a legújabb.ui: éjjel torrenteztem és már 4-5 napja nem volt fagyás.Ennyit számít az UPnP kikapcsolás , vagy ez csak egy véletlen lehet ?
-
bnss
veterán
Addikt létedre tudhatnád, hogy az elégedetlenkedés nem vezet eredményre. Ne vedd személyeskedésnek, nem annak szántam. Ha Rommel kollegáék ne tudtak mit kitalálni, akkor itt sem fogsz előrébb jutni, én nem tapasztaltam még ilyet, ezért nem tudok nagyon mit mondani rá. Ha jól emlékszem a régi BIOS-szal is maradt a probléma. Elég rejtélyes, nem sok értelmét látom, hogy másik LAN porton is megpróbáld, mert másik hálókártyával megy.
-
Encian
tag
sajnos a probléma továbbra is fennáll. épp 10 perce telefonált egy srác, ugyanez a problémája a dir-655 össel mint nekem, lehet tipushibás
idemásolok egy router log-ot közvetlenül a leállás pillanatából, amikor még látszik a menü.
talán ez mond neked valamit.at Jan 31 14:38:55 2004 UPnP deleted entry 255.255.255.255 <-> 0.0.0.0:51858 TCP
[INFO] Sat Jan 31 14:38:41 2004 PPPoE session 0xFC40 terminated by access concentrator
[INFO] Sat Jan 31 14:38:41 2004 PPP network down
[INFO] Sat Jan 31 14:38:41 2004 WAN interface is down
[INFO] Sat Jan 31 14:38:41 2004 Stopping WAN Services
[INFO] Sat Jan 31 14:38:41 2004 WAN interface is down
[INFO] Sat Jan 31 14:38:41 2004 PPP network down
[INFO] Sat Jan 31 14:38:30 2004 Blocked incoming UDP packet from 98.160.153.99:33512 to 84.0.78.174:51858
[INFO] Sat Jan 31 14:38:17 2004 Blocked incoming UDP packet from 76.205.210.166:36361 to 84.0.78.174:51858
[INFO] Sat Jan 31 14:38:17 2004 Blocked incoming UDP packet from 85.72.140.174:18291 to 84.0.78.174:51858
[INFO] Sat Jan 31 14:37:58 2004 Blocked incoming UDP packet from 213.37.83.249:18896 to 84.0.78.174:51858
[INFO] Sat Jan 31 14:37:57 2004 Blocked incoming TCP connection request from 90.210.140.109:4318 to 84.0.78.174:12777
[INFO] Sat Jan 31 14:37:51 2004 Above message repeated 1 times
[INFO] Sat Jan 31 14:37:48 2004 Blocked incoming UDP packet from 71.232.143.198:38766 to 84.0.78.174:51858
[INFO] Sat Jan 31 14:37:48 2004 Blocked incoming TCP connection request from 90.210.140.109:4318 to 84.0.78.174:12777
[INFO] Sat Jan 31 14:37:42 2004 Blocked incoming UDP packet from 67.81.249.24:62453 to 84.0.78.174:51858
[INFO] Sat Jan 31 14:37:17 2004 Blocked incoming ICMP error message (ICMP type 3) from 68.190.125.108 to 84.0.78.174 as there is no UDP session active between 84.0.78.174:51858 and 192.168.1.100:31792
[INFO] Sat Jan 31 14:37:00 2004 Blocked incoming UDP packet from 189.140.98.106:10402 to 84.0.78.174:51858
[INFO] Sat Jan 31 14:36:51 2004 Blocked incoming UDP packet from 221.208.208.90:48737 to 84.0.78.174:1026
[INFO] Sat Jan 31 14:36:51 2004 Blocked incoming ICMP error message (ICMP type 3) from 82.5.99.254 to 84.0.78.174 as there is no TCP connection active between 84.0.78.174:1313 and 192.168.1.100:59990
[INFO] Sat Jan 31 14:36:48 2004 Above message repeated 1 times
[INFO] Sat Jan 31 14:36:45 2004 Blocked incoming UDP packet from 99.237.66.249:3105 to 84.0.78.174:51858
[INFO] Sat Jan 31 14:36:40 2004 Blocked incoming UDP packet from 80.98.1.90:32816 to 84.0.78.174:51858 -
Encian
tag
a béta val is 4 perc a kapcsolat, fél perc szünet, megint 4 perc
-
Encian
tag
a menüben az advanced network fül alatt van wan beállítási lehetőség
WAN Ping
If you enable this feature, the WAN port of your router will respond to ping requests from the Internet that are sent to the WAN IP Address.Enable WAN Ping Respond :
nincs engedélyezve. erre gondolsz?
-
Encian
tag
Kikapcsoltam, sajnos a probléma nem szünt meg. a modemen az ADSL Act led sem jelez működést. a róuter pedig ezt a hibaüzenetet adja:
The gateway is currently measuring your network connection.
Accessing this web page might have an effect on the measurement.
This page will refresh shortly.szolgáltató hiba lenne
-
g@bo
nagyúr
üdv urak.
linksys wrt54gl.
minap biost frissitettem, de csak este állitottam le a gépet, másnap reggel... fris biossal való első start, már nem ment a router. reset mindenhol, ha bedugom kábel, a zöld led nem ég, modemet dugom be ég. ez megmaradt, pedig visszaraktam a régi biost.
most egy külső lan karival használom a rútert, de az alaplapi is jó, mert a modem közvetlenül megy.
tipp?
-
Encian
tag
Sziasztok!
Segítsegeteket kérném az alábbi problémám megoldásában. D-link DIR-655 router-en keresztül kapcsolódom a netre. A sebesség 3 percenként nullára esik fél percig semmi, azután visszkúszik, 3 percig jó, azután semmi. egész nap ezt csinálja, folyton leszakadok a játékokból. NOD32 fut, adaware nem talált semmit, /elvileg kizárhatom a vírus jelenlétét/.
Router gyári visszaállítása után is fennáll a probléma. Ötelet? mi lehet a baj?Köszönettel Encian
Lehet nem ebbe a topicba kellett volna, de majd átirányítotok
-
Flashget
félisten
ADSL2 modem+router
[link]én a vezetékes TP-Linket a Tvnet féle ADSL3G-hez vettem ami 8/0,5 megás net volt és nem volt vele semmi gond (most 20/20-as digis lanon megy flottul)
amúgy a hwsw-n van egy tp-link fórum és ír oda olyan is aki tp-linkből épít hálózatokat..60000-ből ciscoból ez 600000 lenne
volt aki kirakta a hidegbe a routert és ment utána is a tp-link
[link] -
bnss
veterán
Tp-Linkeket szoksá "Cisco klónoknak" nevezni, ez a név már valamit jelent. Ha ADSL-ed van, akkor szóba jöhet modemmel felvértezett router, de az árban ennek a kategóriának legalább kétszerese. Az 54 és a 108Mbit is elméleti maximum, ezt nem lehet elérni. Nézz meg néhány PH! tesztet, tanulságos.
-
rhonin
senior tag
aha jó áron na de mennyire minőségi cuccok?? birják a strapát? 8megás net mellett lenne használva.
Nekem mondjuk a legjobb az lenne ha lenne benne beépitett modem, 4port vezetékesen és vezetéknélküli. mondjuk lehet 108mbites is.
Tudsz ajánlani valamilyet? csak az a lényeg hogy már oldódjon meg ez a helyzet mert már kiidegel ez a gigabyte. -
bnss
veterán
Fw frissítés sem segített, az újabb fw-ben legalább MTU-t lehet már állítani, de azzal sem sikerült emgoldani a problémát, mert nem az óriási forgalommal volt a gond (levelezés, böngészés és a helyi hálón fájl és nyomtató megosztás). Vidd vissza, ha lehet beszámítós módszerrel cseréljék ki.
Router kalauz - itt találsz routereket, a lista a felhasználói tapasztalatok alapján bővül.
-
BGI
tag
-
rhonin
senior tag
Hát ez naon király...
Pedig a boltban dolgozó srác meg pont ezt ajánlotta merthogy nem hoztak belőle vissza eggyet se meg ilyenek hogy mennyire megbizható meg minden. akkor lényegében jól beszoptam vele.
Akkor semmiképp se lehet hogy a beállitásokkal van valami gond?? mert ha gond van vele akkor garis és viszem is vissza aztán megmondom nekik hogy másikra ráfizetek vagy nemtom. -
bnss
veterán
Elkeserítő választ fogsz kapni, amit routernek vettél nem az, egy kalap... Amikor melóhelyre kerültem, ott is ilyet használtak, két hét után olyan messzire dobtam, amennyire csak lehet. Volt, hogy egy nap 15 percenként elhalálozott, pedig semmi P2P nem ment, de volt, hogy egy hétig ment.
-
BGI
tag
szia,
nekem D-Link Di524 router és Latitude 510 noti között volt ugyanez a bajom. Mindegy volt, hogy titkosítás van-e vagy nincs, szinte folyamatosan megszakadt a kapcsolat. Frissítettem WLAN kártya szoftvert (ami gondolom driver-t is frissített), aminek eredményére kőstabil lett a két eszköz közötti kapcsolat. -
rhonin
senior tag
szevasztok lenne egy olyan problémám hogy vettem egy gigabyte gn-br01g nevezetü routert és adsl net van rajt elosztva 2 gépre az egyik vezetékesen megy a másik egy laptop (msi gx600) vezetéknélkülin. a problémám az hogy mig a vezetékesen rákötött gépen megy frankón a net addig a notin különböző időközönként megszakad. hiába megy akár a letöltés akkor is gondol egyet és megszakad. naponta ezt eljátsza 5x-10x és nem tudom miért. ilyenkor csak az segit ha bemegyek a router programjába és rámegyek a rebootra ezután kilépek és megy a net megint egy ideig.
ha tudtok erre valami gyógyirt akkor irjatok mert már szétidegel. kösz előre is. császtok -
-
bnss
veterán
Hello. A MAC szűrés önmagában védelmet biztosít mindaddig, amíg egy hozzáértő nincs a közelben, neki nem sokáig tart bejutni. Igen, csak a routerben emgadott MAC címekre küld címeket.
szerk.: ennyire véd.
szerk2.: router kalauz frissítve az ajánlásokkal.
-
bnss
veterán
válasz
qwertly #1811 üzenetére
Hello. Első körben pontosítani kellene a router típusát. Ha nincs titkosítás, szinte bárki monitorozhatja a forgalmad, ergo minden általad küldött és fogadott adatot megtudhat. A titkosítással megoldható, hogy idegen ne férjen hozzá a háálózatodhoz. MAC szűrés is erre van kitalálva, de egymagában nem sokat ér.
A WLAN setupnál kell keresni WEP, WPA beállításokat, kell generálni egy megfelelő szintaxisú passkey-t és mehet a móka.
-
qwertly
addikt
Sziasztok van egy TP-Link routerem és egy Edimax Wireless Usb adapterem ha én nem titkosítom a hálozati kapcsoltatott akkor más is használhatja az internetemet?Ha ha titkosítom aszt hogyan kell a routernél és az usb adapternél is kell vagy csak az egyiknél?Most eszt érzékeli a routerem aszt jelenti hogy egy másik wlan is van a közelembe?[link]
-
tronic
tag
Nem akarok témarabló lenni
, de itt van egy kis olvasnivaló kezdésnek. Ha nagyon bele akarsz mászni, akkor Cisco házánál kutakodj.
-
Kami11
őstag
Persze, nagyon szívesen megosztom a tapasztalataimat vele kapcsolatban.
1,5 nap folyamatos konfigolás után már fejből vágom a menüjét, legalább ennyi előnye van, hogy ezt a fránya QoS-t elállítottam!
Először is miért esett erre a márkára és típusra a választásom?
Itt a PH-n olvastam róla egy jó kis tesztet: DIR-635
Én a kezdő csomagot vásároltam meg, mely tartalmazza a routert és a DWA-140-es típusú usb-s adaptert. A típusszáma: DKT-410
Kicsomagolás után a beüzemelés pofon egyszerű volt, a hozzáadott telepítő lemezzel, mely a cikkben említettel ellenkezőleg, tud magyarul is, sőt az usb-s adapter szoftvere is magyar nyelvű! Az adapter érzékenységére jó példa, hogy a településünkön üzemelő wifis netszolgáltatót is megtalálta! Hamarabb náluk voltam, de az adsl elérhetővé tétele után váltottam. A lényeg az, hogy az usb-s adapter megtalálta a a wifis szolgáltatót, pedig nekem előtte egy irányított antennát kellett elhelyezni a tetőn, hogy tudjam használni a netet!
Az N-es szabványra pedig azért volt szükségem, mert a routernek 2 40-es szilikát falat kell átvinnie 9m-es távon, amit át is visz, még ilyen ellenálló közegen keresztül is 50%-os a jelerősség és 3,8 - 4 MB/s-os átviteli sebességet érünk el vele a két gép között! Az egyik gép kábellel a másik wifin kapcsolódik a routerhez.
Más most hirtelen nem jut eszembe róla, a fenn elmondottakon kívül, azt leszámítva, hogy egyáltalán nem melegszik, nem fagy -még akkor sem ha az ember leterheli- az elmúlt pár napban stabilan tette a dolgát.
Ha még lenne kérdésed tedd fel nyugodtan, amire tudok válaszolok.Az a help a QoS-ről pedig nagyon jól jönne, 1 olvasótok máris van!
-
bnss
veterán
Így kell cinálnie! Hatékony hibakeresés, nem hiszem, hogy nagyon elterjedt lenne még a Draft N-es routerek szériája.
QoS beállításról kellene magyar nyelvű leírás? Én még nem láttam, ezért készülök/készülünk (www.wrt54.info) egy rövid, "helpet" írni hozzá.
szerk.: ha már témánál vagyunk, néhány tapsztalatot, első benyomásokat írnál a routerről? Infót gyűjtök Draft N-es routerekről a Router kalauzhoz.
-
Kami11
őstag
Megvan a probléma! Végre!
Le is írom, hogy ha esetleg másnak is van hasonló gondja, vagy lesz, meglegyen a megoldás.
A QoS kavart be, vagyis Én neki!
A Battlefield2-t akartam konfigolni, hogy elsőbbséget élvezzen a letöltésekkel szemben, de a portokat nem állítottam be, hanem a kezdőt hagytam 0-án a befejező portot pedig 65535-ön.
Szerencsétlen folyamatosan figyelte az egészet, ami nem is volt gond böngészésnél, egyszálú letöltésnél, de mikor elindult a torrent, akkor feladta a harcot!
Ettől függetlenül nem fagyott le, nem indult újra, és még csak nem is melegedett, egyszerűen csak bontotta a netet, majd újra csatlakozott és szenvedett tovább, az én hülyeségem miatt.
Amúgy erről a QoS beállításról van valahol magyarnyelvű leírás?
Most egyenlőre auton van, de azért egy két alkalmazást jó lenne benne baállítani.
Így néz ki a beállító panel:
QoS
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- BestBuy topik
- Spórolós topik
- Elektromos autók - motorok
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Ideiglenesen leállította az Xperia 1 VII értékesítését Japánban a Sony
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 7 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával l
- Kingmax 1x2GB DDR3-1333 RAM
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Odyssey G9 OLED 240Hz Dual QHD 0,03ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- ÖRÖK GARANCIÁVAL - OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK 0-24 KÉZBESÍTÉSSEL - Windows - Office - LicencAruhaz.hu
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest