Hirdetés
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Wiz Khalifa: Grand Theft Auto VI - Érdekességek, látványosságok, képek, infók egy helyen.
- CsST: Mi az az instant túra?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
-
LOGOUT
Router gondok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kami11
őstag
Megvan a probléma! Végre!
Le is írom, hogy ha esetleg másnak is van hasonló gondja, vagy lesz, meglegyen a megoldás.
A QoS kavart be, vagyis Én neki!
A Battlefield2-t akartam konfigolni, hogy elsőbbséget élvezzen a letöltésekkel szemben, de a portokat nem állítottam be, hanem a kezdőt hagytam 0-án a befejező portot pedig 65535-ön.
Szerencsétlen folyamatosan figyelte az egészet, ami nem is volt gond böngészésnél, egyszálú letöltésnél, de mikor elindult a torrent, akkor feladta a harcot!
Ettől függetlenül nem fagyott le, nem indult újra, és még csak nem is melegedett, egyszerűen csak bontotta a netet, majd újra csatlakozott és szenvedett tovább, az én hülyeségem miatt.
Amúgy erről a QoS beállításról van valahol magyarnyelvű leírás?
Most egyenlőre auton van, de azért egy két alkalmazást jó lenne benne baállítani.
Így néz ki a beállító panel:
QoS
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÚJ- Lenovo ThinkVision T24i-10 - 24" monitor - Számla, garancia
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest