- SzőkeKapitán: Világ vége túlélők topicja
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Jack Hunter: Kínai erősítő vásárlási tippek
-
LOGOUT
Mielőtt kérdésed a témában feltennéd, kérlek olvasd el az alábbi ÖSSZEFOGLALÓT!
Új hozzászólás Aktív témák
-
ribarszki
őstag
Én is kerestem, de ami telepíthető file, olyat csak fizetősben találtam. Olyan volt, ahol az OsX saját terminálját kell használni, de ennyire sajnos már nem vagyok képben.
nyalifali Ezt még nem néztem, de én csak úgy tudom megcsinálni, azokkal a pancsokkal amiket szgabor és retesz147 részletesen, szájbarágósan leírt. Viszont azt nem tudom, hogy ezek a parancsok alaklmazásfüggők (Putty) vagy ebben a Cyberduckban is ugyan úgy működnek. Ebben tényleg láma vagyok.. A hardver része a robotporszívónak rendben van, de a szoftver...
-
dugesz77
őstag
Ez a német fórum eléggé megy. Alexa-s okosítás meg ilyesmi.
-
-
drnet
aktív tag
Gondoltam, hogy nekem nem lesz olyan egyszerű.
Elakadtam:
"Indítsd el win-mirobo.bat fájlt Mivel indítom el? Fájlkezelőben nem indítja el semmi. (Probléma esetén indítsd rendszergazdaként Na ezt már nem is értem. Mi az, hogy rendszergazdaként? Még a telefonról beszélünk? Ott is van ilyen? ,kapcsold ki a vírusirtód és a tűzfalad)
Nyomd meg a 2-es gombot és enter.
Válaszd ki a hangot (1-3) majd várd meg míg települ és megszólal a porszívó hogy "Hé.Itt vagyok"" -
TOZ
addikt
Nos. Fejleménynek tűnik. Eddig anyósom S50vel okoskodtam a gdpr útvesztőjében. Ez EU-s készülék.
A minap megjött a sajátunk, ami kínai lokalizációs (ez volt jobb áron). És badamdish ezért magasról tesz a GDPRra. Nyomtam neki fw frissít (1408 végűt rakott magára), de nem izgatta. Simán megy kínai szerverrel. A kutya a lokalizálásban lesz elásva.
Új hozzászólás Aktív témák
- Teszt Dreame D9 Max Gen 2 - az egyik legolcsóbb Dreame
- Teszt Narwal Freo Z Ultra - ne kerüld el!
- Teszt Eufy X10 Omni - lát, de nem néz
- Teszt Roborock S8 MaxV Ultra - a piacvezető csúcsmodellje
- Teszt Dreame X40 Ultra - épp csak kávét nem főz
- Teszt Roidmi EVE CC - könnyűszerrel
- Tudástár Amit a robotporszívókról tudni érdemes
- Bemutató ILIFE V5S Pro robotporszívó
- Tudástár Hogyan válasszunk porszívót?
- Teszt Samsung PowerBot VR9000 robotporszívó teszt
- Hír Megvan a Dreame csúcsmodelljének európai ára
- Hír CES 2025: 6 centiméteres akadályt mászik meg ez a porszívó
- Hír CES 2024: Ez itt a robotporszívók új királya?
- Blogbejegyzés Akciófigyelő: Ez egy olcsó robotporszívó, de ahhoz képest erős
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Autós topik
- PlayStation 5
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- SzőkeKapitán: Világ vége túlélők topicja
- sziku69: Szólánc.
- Óvodások homokozója
- Formula-1
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Asus ZenBook Duo UX8406 -14" 3K OLED 120Hz Érintő - Ultra 7 155H - 16GB - 1TB - Win11- 3 év garancia
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 3511 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari
- Bomba ár! Dell Latitude 5495 - Ryzen 5 I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Radeon I Cam I W10 I Gari
- Bomba ár! Dell Latitude E6530 - i5-3GEN I 4GB I 500GB I HDMI I 15,6" HD+ I W10 I Garancia!
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!