Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• ACE-

addikt

válasz sysrq #2947 üzenetére

Egyáltalán nem, nekem eddig LG-m volt, és az is szisztematikus volt, az is ugyanilyen szépen végigjárt mindent, előtte volt egy Samsung-om, elvileg az is szisztematikus volt, de nem volt tökéletes, sokszor eltévedt az iránytól és a dokkolójára sem mindig talált vissza. Sőt volt korábban egy Philips-em is, de azt 14 napon belül visszavittem. Az mindenhol elakadt, és a szőnyeget sem nagyon szerette. Ezekhez képest a Xiaomi minden igényemet kielégíti, olcsóbb a hasonló vagy kevesebb tudású társainál, és mindent tud ami nekem kell. Szépen kitakarít, időzíthető, wifi-ről irányítható, térképet rajzol, amin irányítható, spot mód kijelölhető.
    Az lenne már csak a hab a tortán, ha a zóna takarításnál a kijelölt zónák elmenthetőek lennének. Ez pl. felmosásnál lenne hasznos, ha nagyjából a szőnyegek helyzetének kitesztelése után egy gombnyomásra elő tudnám hívni, majd a felmosást megejteni. Ezt a fejlesztési javaslatot (ami véleményem szerint nem lenne túl nagy fejlesztés) lehet el is küldöm a fejlesztőknek, hátha foglalkoznak vele...

Revolut (7000 Ft azonnal) Curve (1% visszatérítés 30 napig mindenre)

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés