- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- gerner1
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sh4d0w: Árnyékos sarok
-
LOGOUT
Mielőtt kérdésed a témában feltennéd, kérlek olvasd el az alábbi ÖSSZEFOGLALÓT!
Új hozzászólás Aktív témák
-
drpele
senior tag
Xiaomi Mop PRO (Global)-nál találkozott már valaki olyan problémával, hogy a hónapok előrehaladtával egyre többször kell ráfutnia a dokkolóra (amire egyébként tökéletesen rápozícionál), hogy elkezdjen tölteni? A dokkoló a kezdetek óta ugyanott van, s az elején egyáltalán nem volt vele ilyen probléma. A biztonság kedvéért megpucoltam az érintkezőket (a dokkolón és a gépen) is, de semmi szemmel látható szennyeződés nem volt rajtuk.
Most már ott tartunk, hogy akár 4-5 alkalommal is dokkol, mire elkezd nagynehezen tölteni...
-
AndrewBlase
senior tag
válasz
justgiveup #16289 üzenetére
Bár nem próbáltam, de szerintem nem lehet így ebben a formában automatizálni 2 térképpel, ahogy szeretnéd.
Ha jól értelmezem, akkor minél kevesebbszer akarsz hozzányúlni, amiből következik, hogy állandóan fent lenne a mop. Lehet úgy is porszívóztatni, de moppal a seggén nem biztos, hogy felmegy a szőnyegre (nehezebben mozog azzal). Meg aztán a kombi tartály kapacitása se túl nagy, a portartály is kicsi, a víztartály is. Előbbi hamar megtellik, utóbbi hamar kifogy. Ergo, mégiscsak hozzá kell nyúlni. Akkor meg már egyszerűbb a térképet is váltani. -
Tivi103
tag
Sziasztok!
Roborock S50 porszívóhoz hol lehet eredeti tartozékokat vásárolni, jó áron? Valakinek van bármi tapasztalata? Leginkább nem eredeti filtereket találok, ami nem biztos hogy éppen a legmegbízhatóbb..nem mostható,stb.
Előre is köszi!
-
Anita F
friss újonc
Szia! Köszönöm. Mindehol azt írják, hogy van, csak sehogy sem ment, de akkor ezért...
-
Anita F
friss újonc
Sziasztok! Navon Relax Clean & Wash robotporszívóhoz szeretnék applikációt. A TUYA Wifit írják, de nem bírom csatlakoztatni.
Előre is köszönöm , ha valaki segít.
-
Galahed
senior tag
válasz
Jó, de ki fogja a moppot feltenni meg levenni... ?? szvsz igy felesleges az automatizálás (legalábbis ilyen szinten)
-
bandigno
senior tag
válasz
Mi Home appban van ilyen s5 Max esetén, a tervezésnél térképet is lehet beállítani.
Én azért ezt a két térkép/egy lakás dolgot kipróbálnám először a helyedben vagy már megtette vki? -
justgiveup
tag
válasz
AndrewBlase #16280 üzenetére
Köszi, ez jól hangzik. Mennyire lehet ezt automatizálni? Meg tudom oldani, hogy ne kellje manuálisan váltogatni, hanem mondjuk megmondom, hogy kedden és pénteken takarítson ki úgy, hogy porszívózzon A térkép és mosson fel B térkép szerint?
-
Roborock S5 Max!
EU raktárbó!
Kupon: APPLIANCES8201 + 15$ vagy 20$ store
$381.72 -
válasz
maestro87 #16281 üzenetére
Nem tudom, hogy ez a vibra felmosás mennyit ér, de én lehet megvárnám vele az első fél év tapasztalatait. Rázkódik minden, és hogy ez a víz tömítőgyűrűknél hogy fog működni arra kíváncsi leszek. Az meg a másik, hogy a kutyasz@r analizálás is mire jó?
Míg analizálja addig felszedem és kiküldöm a kutyát. Vagy tán leküldi Kínáb, hogy összehasonlítsa a kínaival??
Jók a kuponok, sőt a héten valahol már láttam 450USD-s kuponnal EU-ból, csakhát az újdonságokkal érdemesebb a tapasztalatokat is megvárni. -
maestro87
őstag
Roborock S7 promóció Geekbuying-on. Feliratkozásért 50$-os kupon jár (így 499,99$ lesz 24-étől), szerencsekereken pedig 100$-os kupont vagy S7 porszívót lehet nyerni.
Aliexpress-en szintén 499,99$ lesz 50$-os store kuponnal, ajándék esernyővel. -
AndrewBlase
senior tag
válasz
justgiveup #16268 üzenetére
Természetesen lehet. A feltörléshez használt térképen a szőnyeges részt tiltott területnek kell beállítani, és kész.
-
tranceplanet
addikt
válasz
luciferk #16277 üzenetére
A Gen1 és Gen2 Roborock tulajokat kell megkérdezni, azok már korosabb készülékek! Mop Pro egy éve van meg, 30m2 területen takarít heti hatszor. Három nőnemű egyed után takarít: két cica és egy hosszú hajú hölgy. A főkefe is meglepően jó állapotban van, az oldalkefe szerintem hamarabb megadja magát, de egyelőre bírja. A másik dolog, szerintem aki egyszer szert tesz egy lidaros robotra, később már nem adja alább, meglepően pontosak ezek a robotok és hamarabb kitakarítanak. Amúgy a lidar nélküliek is ügyesek, persze szisztematikus robotok, nem egy liga a véletlenszerűekkel. Én azon a véleményen vagyok, iszonyat jó áron mennek már a lidarosok, nem kérdés mit érdemes venni manapság.
-
luciferk
senior tag
-
MBalu0001
csendes tag
válasz
gyulazsolti #16267 üzenetére
Hát..nem tudom, a nedves feltörlés mennyire fontos?
Anyudat biztos nem lehet meggyőzni?
Ezért az árért ha megnézed silent77 16260-as ajánlatát majdnem s5 maxot kapsz kínából ha kifogod..
A mop pro-nak ha visszaolvasol időnként vannak hülyeségei és képes megmakacsolni magát az én anyukámból kiindulva a Tied se örülne ennek..
Találtam árukeresőn roborock S50-t de az meg 109000.-, pedig régebbi modell de szerintem megbízhatóbb sokkal, de máshol újonnan már nem igazán lehet kapni..esetleg használtan időnként 50-ért is ki lehet fogni..
Szóval a magyarországi beszerzés ebből a szempontból eléggé patthelyzet..
Mások még a xiaomi 1c szokták ajánlgatni meg szeretni, viszont ezzel nincs tapasztalatom, meg elfogult vagyok a lidar-osakkal.. ☺️ -
bandigno
senior tag
válasz
gyulazsolti #16263 üzenetére
Robzone-t ne vegyél, egy alap szisztematikus Xiaomi is fényévekkel jobb!
-
szabog74
aktív tag
Viomi SE kopó alkatrészekhez tudna valaki bevált eladót ajánlani?
-
hódmaci
senior tag
Sziasztok!
Szeretnék kopó original alkatrészt vásárolni a porszívómhoz.
Tudnátok linket ajánlani?Sajnos kifogytam. Illetve rendeltem hozzá az aliról főkefét de befürödtem vele. Valamit benéztem és 5-7mm-el hosszabbat vettem.
Name: Robot Vacuum Cleaner
Model: SDJQR02RRKöszönöm.
-
tototos
addikt
Blitzwolf bw-vc2-ről van tapasztalat? [link]
-
justgiveup
tag
Sziasztok!
Ajánlásaitok alapjén egyelőre a Viomi SE-vel szemezek, ami nem teszik, hogy elvileg nincs benne no-mop zóna megadás? Márpedig ez egy szőnyeges házban nem ártana? Viszont több térképet tud kezelni. Nem lehet olyat csinálni, hogy ugyanazt a lakás térképet elmentem kétszer, egyikben megadom teljesn no-go zónának a szőnyeges részeket és porszívózáshoz használom az egyiket, felmosásho pedig a másikat?
Köszi -
MBalu0001
csendes tag
válasz
gyulazsolti #16263 üzenetére
Robzone-t ne!!
Lehúzás, túlárazott gagyi. -
ROIDMI EVE Plus Dust Collecting Cleaner!
EU raktárból
Kupon: APPLIANCES8202 + 32$ store
$375.40Xiaomi Dreame V10 Vacuum Cleaner!
EU raktárból! Nézzétek át a boltot a kupon máshoz is jó!
Kupon: APPLIANCES8202 + kövesd be a store-t
163.90$ -
Nem sok van, sietni!
Roborock S5 Max
EU raktárból!
Kupon: APPLIANCES8203 + 10$ store
$351.06VIOMI SE Y-type Electric Mop Sweeping Robot Vacuum Cleaner!
EU raktárbó!
Kupon: APPLIANCES8202
296.54$ -
MBalu0001
csendes tag
Szeva!
Kb ezek a megbízhatók:
Roborock&MI store
Roborock life tech store
Tookfun appliances storeVan aki a Mi robot hub-ot is ajánlja, én már kaptam onnan nem eredeti cuccot..
Ha fel akarod tuningolni a gen1-edet vehetsz hozzá s5max főkefét oldalkefét is mert kompatibilisek a szűrővel dönts belátásod szerint, szerintem ebben az esetben az eredeti a jobb.
-
tototos
addikt
[link] Nem tudom mennyire megbízható a videó de ez alapján az S5 max sokkal jobb vétel mint a D9. Tudom árban is magasabb de nem biztos hogy spórolnék 20 ezret hosszú távra nézve.
-
Begi
senior tag
Sziasztok!
S5max fokefe jo lehet Mop Pro-hoz?
Esetleg az oldalkefe is?
A Mop Pro fokefeje nem tetszik, nagyon hamar elhasznalodott, mig az S5max-e egesz jol birja.Koszi
-
tototos
addikt
Sziasztok!
Proscenic M7 Pro-t használ valaki? Most 100 ezer forintért vihető. Nem tudom hogy a Dreame D9 vagy ez a jobb?
-
Roborock S5 Max!
EU raktárbó!
Kupon: ULI4XGVH38X7
$380.49ILIFE A4s.
EU raktárból!
Kupon: aesalon +3$ store
123.14$Dreame D9 Robot Vacuum Cleaner!
EU raktárból. Lengyel, Francia ingyenes.
Kupon: aesalon + 50$ store kupon.
294.99$Xioami Gen 1!
EU raktárból.
Kupon: aesalon + 5$ store kupon.
204.98$Xiaomi Mijia STYJ02YM mop pro.
EU raktárból!
Kupon: aesalon
255.58$
Új hozzászólás Aktív témák
- Teszt Dreame D9 Max Gen 2 - az egyik legolcsóbb Dreame
- Teszt Narwal Freo Z Ultra - ne kerüld el!
- Teszt Eufy X10 Omni - lát, de nem néz
- Teszt Roborock S8 MaxV Ultra - a piacvezető csúcsmodellje
- Teszt Dreame X40 Ultra - épp csak kávét nem főz
- Teszt Roidmi EVE CC - könnyűszerrel
- Tudástár Amit a robotporszívókról tudni érdemes
- Bemutató ILIFE V5S Pro robotporszívó
- Tudástár Hogyan válasszunk porszívót?
- Teszt Samsung PowerBot VR9000 robotporszívó teszt
- Hír Megvan a Dreame csúcsmodelljének európai ára
- Hír CES 2025: 6 centiméteres akadályt mászik meg ez a porszívó
- Hír CES 2024: Ez itt a robotporszívók új királya?
- Blogbejegyzés Akciófigyelő: Ez egy olcsó robotporszívó, de ahhoz képest erős
- Formula-1
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Okos Otthon / Smart Home
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen monitort vegyek?
- Mozilla Firefox
- sziku69: Szólánc.
- Milyen NAS-t vegyek?
- További aktív témák...
- Új Cosori Premium Air Fryer / forrólevegős sütő, 5.5L (CP158-AF-RXB)
- Eging PV 410W silver napelem verhetetlen áron
- Eladó AS-48A olajmentes kompresszor 4L tartállyal, dupla hengeres kivitelben!
- ROLLEREK: ÚJ, Újszerű, Használt 30+ db listát tudok küldeni
- Siemens EQ6 Series 700 premium ritka tipus keveset használt
- Samsung Galaxy A35 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Xiaomi Redmi Note 9 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Jogtiszta Microsoft Windows / Office / Stb.
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest