Hirdetés
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
P@ppaJoe
üzenetére
"Át állítottam 10-16.30-ig. Így most mindenhova el ér, és elég elfogadható a nyírási képe."
Ezért kérdeztem, nálam a 2,5 órás nyírással szebb képe van mint nálad a 8,5 órással.
A hosszt azért firtattam, mert azt veszem észre, hogy nehéz a gép, és hiába tömött a fű, egyszerűen letapossa a hosszabb - puha szálakat, és értelemszerűen azokat nehezebben tudja már levágni. Már egy hónapja állítgatom, hol így, hol úgy.
Szeritnem a rövidebb méretet szebben és jobb hatékonysággal tudná tartani, viszont azt meg ilyen melegben nem kockáztatom meg. -
válasz
Balázs0916
üzenetére
Egy angol fórumban az egyik srác ezt ajánlotta, én már a géppel együtt rendeltem.
[link] -
válasz
freeapro
üzenetére
Én is locsolom, nem számít neki. Az eső is mossa.
Viszont nem vagyok elégedett a géppel, nem vágja le a füvet ahogy képzeltem. Próbálok egy szisztematikus Bosch-t kölcsön kérni, kipróbálni. Lehet olcsó hús ez a Worx?

Akinek van mennyi időre van állítva a nyírás?Nálam 2.5 óra / nap és hagy el a 250m-es területen. Van ahova több napon keresztül sem ér el. 2 héten belül foltos zónák lesznek a területen, ahol nagyobb a fű mint máshol. Az edge vágást levettem heti 1-re, mert nagyon látszik a kerék sávja. Így most kéthetente vágom kézzel is a gyepet, hogy szintre hozzam. Igaz jobban haladok mert kb 45 liter jön le az egész területről, de akkor is foglalkozni kell vele.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Dualtron Popular dual motor 14Ah, szervizelt, +új gumi
- Xiaomi Robot Vacuum E10 robotporszívó
- SZUPER Akcióban Új Bontatlan Dyson V15 Origin 3 év gyártói garanciával Azonnal Átvehető
- Tomason TN16 Bright Silver 8x18/ET40 - Hankook Ventus Prime4 225/55 R18 DOT 0624 + TPMS+felni kupak
- Bmw 640d F06/F12/F13 Hutoracs es Visszapilanto takaro szett
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF Gaming OC RTX 4080 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- ÚRIS10!!! RAMÁRON! LEGION 5 i7-13650HX 16GB RAM 512GB SSD RTX 5070 8GB
- HIBÁTLAN iPhone 14 Plus 128GB Midnight-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4472
- 27% - ASUS ROG Strix XG27ACS Monitor! 2560x1440 / 1ms / 180Hz / G-Sync / FreeSync
- Samsung Galaxy S22 Ultra 512GB,Használt,Adatkabel,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest