- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- skoda12: Webshopos átverések
- GoodSpeed: iPadOS 26 A Liquid Glass varázsa
- sellerbuyer: Nem veszélytelen a RAM duplázás de vajon megéri?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
válasz
P@ppaJoe #540 üzenetére
"Át állítottam 10-16.30-ig. Így most mindenhova el ér, és elég elfogadható a nyírási képe."
Ezért kérdeztem, nálam a 2,5 órás nyírással szebb képe van mint nálad a 8,5 órással.
A hosszt azért firtattam, mert azt veszem észre, hogy nehéz a gép, és hiába tömött a fű, egyszerűen letapossa a hosszabb - puha szálakat, és értelemszerűen azokat nehezebben tudja már levágni. Már egy hónapja állítgatom, hol így, hol úgy.
Szeritnem a rövidebb méretet szebben és jobb hatékonysággal tudná tartani, viszont azt meg ilyen melegben nem kockáztatom meg. -
-
-
-
-
-
-
-
válasz
Balázs0916 #519 üzenetére
Egy angol fórumban az egyik srác ezt ajánlotta, én már a géppel együtt rendeltem.
[link] -
-
válasz
freeapro #512 üzenetére
Én is locsolom, nem számít neki. Az eső is mossa.
Viszont nem vagyok elégedett a géppel, nem vágja le a füvet ahogy képzeltem. Próbálok egy szisztematikus Bosch-t kölcsön kérni, kipróbálni. Lehet olcsó hús ez a Worx?
Akinek van mennyi időre van állítva a nyírás?Nálam 2.5 óra / nap és hagy el a 250m-es területen. Van ahova több napon keresztül sem ér el. 2 héten belül foltos zónák lesznek a területen, ahol nagyobb a fű mint máshol. Az edge vágást levettem heti 1-re, mert nagyon látszik a kerék sávja. Így most kéthetente vágom kézzel is a gyepet, hogy szintre hozzam. Igaz jobban haladok mert kb 45 liter jön le az egész területről, de akkor is foglalkozni kell vele. -
-
-
-
-
-
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Acer Nitro V 15 Laptop i5-13420H 8 GB RAM 512 GB SSD, RTX 4050 Dobozos, 3 ÉV GARANCIA
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 6700K 4mag 8szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest