Hirdetés
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: 3I/Atlas: Üstökös vagy idegen civilizáció űrhajója?
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
BBéci
legenda
Azért linkeltem a drágábbakat, mert ezt írtad:
"200k alatt külföldön sem kapsz ajánlott gépet, de legalább nem kell agyalnod melyiket válaszd, mert mind kb azonos szinten lesz."
Ami konkrétan nettó valótlanság.
Úgy látom, csak okoskodni és kötözködni tudsz, ezért megkérlek a jövőben ne reagálj a hozzászólásaimra! -
Kell hozzá internet, csak cloudon keresztül működik sajnos, ha nem így lenne, akkor egyszerűbb lenne integrálni otthonautomatizálási rendszerbe (így is lehet, csak nem local api-n, és kicsit bonyolult).
Mbtamas: első körben inkább a supportnak írj, lehet hogy összegabalyodtak kicsit a dolgok mqtt oldalon, és ki tudják bogozni.
-
A sárga foltok nem tápanyag hiány miatt vannak
, hanem egynyári perje miatt, illetve most cseréltem pengét a fűnyíróban (eléggé tépet már) ...
Sajnos a szomszéd kertje hozzánk lejt így idén kb 5 alkalommal folyt át tőle (nagyobb esőnél víz) és hát nála csak egynyári perje és muhar van
... így kapunk ezekből rendesen...
műtrágyából meg ICLt használok azok jobbak mint a genezis
bár tény, hogy 2-2,5 hónapja volt trágyázva így lassan azt sem árt
... meg megy majd rá biosol forte és prohumin -
Csatolom a fotókat... Korábban minden nap ment 3 órát, most 4et megy kétnaponta... Sajnos így egyenetlen szóval most visszaallitom napi nyirasra egyik nap 2 kör másnap 1 kör. Plusz most ritkitom majd a szegély vágás.
Két dolog miatt foltos, az egyik hogy most nem egyenletes a vágás, a másik, hogy van benne foltokban egynyári perje...
-
Nekem kb 230nm- kell nyírnia. Automatikusan saját magának erre a területre 1,5 órát adott. Át állítottam 10-16.30-ig. Így most mindenhova el ér, és elég elfogadható a nyírási képe.
Ezt 2-3 részletben nyírja. 10-12óráig nyír, majd tölt. 13-15-ig nyír, majd ismét tölt. Befejezésként nyír egy fél órát. -
qqzs
őstag
Ket es fel ora keves. Nekem gy 500 as robot 600 at nyir napi 8 oraban. A ket es fel igazabol csak egy masfel lehet a tobbit tolton van.
Evente egyszer ketszer cserelek kest semmi bajom nincs veluk. Neha megelezem kis kezikoszoruvel. A linkelteket kinabol fel aron be lehet szerezni.
Barmilyen hasonlo keresztmetszetu kabel jo -
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Project Motor Racing-Straight4 Studios
- Itt a Valve GŐZGÉP — Steam Machine, mi vagy te? 🧐
- November 26-án lesz a Poco Pad X1 bemutatója is
- Építő/felújító topik
- 3D nyomtatás
- Battlefield 6
- Apple asztali gépek
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen okostelefont vegyek?
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- További aktív témák...
- Új Xiaomi Jimmy H11 Pro állóporszívó hordozható vezetéknélküli porszívó
- Mio Star 8750B Automata kávégép 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- 2019 - BMW I3s 120Ah
- Jura Impressa S90 Automata kávégép 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Eladó WHIRLPOOL PACW29HP Hűtő-Fűtő Mobilklíma Fekete
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3443
- Apple iPhone 14 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3286, 100% Akksi
- ÁRCSÖKKENTÉS Menő retró konfig: Q9550, Gigabyte P43, 4GB RAM, ASUS GT730
- Lenovo Thinkbook 16 G6 WUXGA IPS Ryzen7 7730U 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega8 Win11 Pro Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
, de amúgy nem vagyok a permetezés híve így amit lehet kerülök, de sajnos a gombával és a kertben a tetvekkel nem tudok mit kezdeni