Hirdetés
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- hcl: Olympus E-PL1 nyomozás
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Hieronymus: A jövő számítógépei (Reloaded)
- Hieronymus: Az igaz barátság kezdete
Új hozzászólás Aktív témák
-
z-csongor
csendes tag
Sziasztok, gondoltam felelesztem igy telre egy kicsit a topikot.
Nagyon nem szeretek fuvet nyirni, ezert szepen atolvasgattam a fel internetet robotfunyiro ugyben. Donteni sajnos a sok informacio miatt nem tudok
(Robotporszivoban imadom a ket Roborock porszivomat, ezert bizok meg 100%-ban a robot funyirokban. Nem kell szisztematikusnak lennie, funyirasnal nem annyira fontos.)
Segitenetek a dontesben? A Worx modelljeit neztem eddig (az 500m2-es tetszik a szegelyhez kozeli vagasa miatt), esetleg van valami jobban ajalnott modell? A penz nem akadaly, de szeretnem a legjobb ar-ertek aranyu eszkozt vasarolni. Van a nagyon olcso LandscapeX, esetleg az is jo lenne kompromisszumokkal?
Tobb zonas funkcio jo lenne, ha lenne, ugyanis elegge tagolt a kertem (szintkulonbseg nelkuli terko jardakkal), ezen felul jo lenne ha nem kellene szegelynyiroval vegigmennem a kerten folyamatosan (nincs is szegelynyirom, de ha Worx robotot vennek akkor vennek egy Worx akksis gepet.)
Megosztom a kertem fotoit es alaprajzat, hatha tudtok segiteni valasztani a Worx vagy LandscapeX kozul, esetleg bedobni egy harmadik-negyedik-otodik-... opciot
AlaprajzA segitseget elore is koszi!
(p.s.: atolvastam a topikot/topikokat es kb minden angol/nemet oldalt is, lehet egyszerubb lett volna bemenni az obiba es ramutatni egyre az infogyujtes helyett
)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Asus Chromebook C423NA, 8GB RAM, N4200 Pentium, 180 Kihajtható
- Lenovo ThinkPad T14s Gen 3 i5-1245U 14" FHD+ 16GB 256GB 1 év teljeskörű garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4649
- Macbook Magsafe 2 60W Budapest,/MPL/Foxpost
- Dell Latitude 7420 Core i7-1185 G7, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar, szép állapot
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
(Robotporszivoban imadom a ket Roborock porszivomat, ezert bizok meg 100%-ban a robot funyirokban. Nem kell szisztematikusnak lennie, funyirasnal nem annyira fontos.)
)