Hirdetés
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Zsoca1991102: Kábel kereső / ér pár kereső
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
Új hozzászólás Aktív témák
-
Leon77
őstag
Nekem is ilyen gépem van. A késeket le kell szedni, mert megszorulnak és alatta is kitakarítani, a ráhalmozódott füvet kis műanyag kaparóval szoktam, a kések alatti műanyag alól meg ecsettel illetve sűrített levegővel, a tetejét meg néha lemosom clin-el.
Az egész nem több, mint 15 perc. Az alkalmazás sajnos sok esetben bugos. Majd ráveszem magam és írok nekik. Ha kézzel indítom a nyírást és a ciklus közben visszatér a dokkolóra és tölt, nem tudom, nem lehet megszakítani a nyírást, mindenképpen elindul és csak utána lehet.
A másik, hogy üzembe helyezésnél ki lehetett választani, hogy milyen sűrűn nyírja a szegélyt. 3 opció van. Minden nyírásnál, minden második nyírásnál vagy pedig soha. Én balga a minden nyírást választottam. Így minden teljes nyírási ciklus előtt végigmegy a kábelen és nyírja a szegélyt, ami azért nem jó, mint utóbb kiderült, mert szépen kijárta a füvet ott a kereke.
És nem lehet visszacsinálni. A robot saját menüjében nincsen ilyen választási lehetőség, az applikáció meg hibát dob. Szóval ezzel együtt kell éljek, nincsen kedvem új térképet csinálni. Majd tavasszal visszaállítom a gyári beállításokat és majd akkor szőrözök ezzel.
De mint írtam, valamikor írok majd a bosch-nak, mert ez így nem oké.
Ja és még valami. Ha be van állítva, hogy egy nap menjen egy alkalommal mondjuk 10-14-ig és másnap is. Ha első nap nem végez a nyírási ciklussal (mutatja mennyi van hátra ilyen kis vonalakkal) , akkor másnap elindul a megadott időben, de amint végez az előző nap be nem fejezett ciklussal, akkor visszamegy a dokkolóra és le tudja az aznap elvégzett munkát. Egyébkén a naptárba két nyírást lehet állítani per nap.
tehát van még mit faragni rajta, remélem rajta vannak az ügyön.
Ettől eltekintve remek kis jószág és gyönyörűen karban tartja a kertet, ami szerintem 300 nm , szerinte 220.
Új hozzászólás Aktív témák
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Hardcore café
- Összement a mosásban az ASUS új VGA-inak PCI Express 5.0 csatlakozója
- Milyen autót vegyek?
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Hobby rádiós topik
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- További aktív témák...
- Akció! Csere-Beszámítás! Sony PS VR 2 Headset. Gari-2027-05-05
- Playstation 5 kontrollerek 3 hónap garancia
- HP 255 G9 /ryzen 3 5425U/8GB/256GB SSD/Jó akku/Törött kijelző/
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 4500 / 16GB DDR4 / RX 6600 8GB / 512GB SSD!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF Z270 i7 6700 16GB DDR4 240GB SSD 2TB HDD GTX 1660Ti 6GB Zalman S2 TG 400W
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest