- Matteo005: 9800X3D
- sellerbuyer: Te tudod, mi mennyit fogyaszt az otthonodban?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- DeFranco: Tanuljunk angolul játékosan! - Duolingo
- Gurulunk, WAZE?!
- aquark: Jó platformer játékokat keresek!
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
Itt regisztrálj, vagy ha már megtetted az app-ban, akkor itt lépj be: https://account.worxlandroid.com
Típust nem kell választani, sorozatszámot kér, abból fogja majd tudni. Magyarországot nem lehet választani, ez ügyben írtam nekik, de beletettem egy olyan kérdést is, hogy várható e magyar nyelv az app-ban és a menüben. Erre a kérdésre aztán elirányítottak a magyar képviselethez, de arra már nem volt energiám, szóval beállítottam hogy Austria, aztán jónapot
Viszont most hogy így benéztem, feltűnt hogy van új firmware! (Nálam szándékosan ki van kapcsolva az auto update).
FirmwareVersion 3.13
Release Date
2020-06-04Improvement on OffLimits Module
Improvement on Landroid Movements and Control Logic
Improvement on RadioLink Module
Fix Trap over Wire bug
Pressing the stop button will inhibit scheduler/manual start (to avoid, if mower have stop button issue, continuously trying to start)
Improvement of FindMyLandroid Module
Improved Trap near boundary wire(escape procedure)
Fixed Autorestart bug when wire is missing
Improvement of ACS
Improvement of Neighbour interference (boundary Wire)
Added log of signal strength (useful for debug purposes)
Debug page for boundary wire is showing the strength.
Random “banana” exit from charging station to avoid wheels marks after charging station
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Magic Trackpad legújabb fajta, lightning csatlakozóval
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 256-512SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest