Hirdetés
- sidi: Samsung Deskmaster 386s/20n
- sidi: 286-os Laptop memóriabővítés: Toshiba T3100e (gázplazma)
- Vic87: Nem tudom mit tévő legyek - tanács kérés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
mikrofon
veterán
válasz
MaCS_70 #2114 üzenetére
Bosch-t miért Parkside-re cserélted?
Ez azért jelentős visszalépés.
Parkside egy alap, jól működő robotfűnyíró egy egyszerű és jó elrendezésű kertbe könnyű tereppel.
Ha több kell akkor megfelelő technológiával felszerelt robot kell, ami jóval drágább...
A fényképek alapján a te kerted nem parkside kategória. -
Yellow73_a
tag
válasz
MaCS_70 #2114 üzenetére
Sajnálom, hogy neked nem jött be a Parkside robot.
Nekem ez az első robotfűnyíróm, és sok gondom eddig nem volt vele. Kétszer akadt el (persze amikor nem voltunk itthon), de ez a terepnek köszönhető, átmenet nélküli túl hirtelen emelkedő esetén elakadt az orra. Ezt a terepakadályt kiküszöböltem, azóta elakadás-gondom nem volt. De valóban nagyon érzékeny az akadályokra, az orr részén túl mélyen van a szoknyája. Talán szerencsésebb lenne, ha a nagy kerekek lennének az elején, a kicsik meg hátul, szerintem akkor kevésbé lenne érzékeny, illetve könnyebben mászna meg emelkedőket.
Ezen kívül kétszer volt olyan, hogy a beprogramozott időpontban nem indult el, nem tudom, miért.
Nekem tökéletesen hazamegy a dokkra, és az ajánlott 35 cm szegélytávolság is rendben van.
Mivel már a vásárláskor tudtam, hogy a kábel nincs spulnin és könnyen összeakad, így PET palackból és kartonpapírból pillanatok alatt összedobtam egy spulnit. De valóban kicsinyes dolog ezt kispórolni
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Philips LCD és LED TV-k
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S25 FE - fenséges, felejthető vagy felesleges?
- EA Sports WRC '23
- Jövedelem
- Adatmentés - HDD - SSD - Flash
- Okos Otthon / Smart Home
- Trollok komolyan
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 Pro Max Graphite ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 128 GB-100%-3hó gari!
- Bomba ár! Fujitsu T936 Convertible: i5-6G I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W10 I Gari!
- iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3460, 94% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Plus E-SIM 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3355, 100% Akksi
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 Gamer notebook - R7 7435HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB GDDR6 WIN11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest