Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• MaCS_70

félisten

válasz jbnd-007 #1847 üzenetére

"Képes volt fél órán át egyhelyben kaparni, meg folyamatosan verni a fejét ugyanabba az akadályba, rendszeresen kiszökött a kábelen kívülre, stb."

Ezt meg tudom erősíteni. Egy barátom gépét én szabadítom ki rendszeresen, amikor ő távol van. Az egy helyben kaparással rendszeresen sikeresen elásta magát a gép. A srác írt is a cégnek, hogy hogyan kellene kijavítani a szoftvert...
    A kábelen átszökés szerencsére csak nagyon ritkán fordult elő, de egyszer sem szabadna.

MaCS

• mikrofon

veterán

válasz jbnd-007 #1847 üzenetére

Ez szerettem nem a teljes valóság. Én két éve használom teljesen elégedetten WORX Landroid L 1000 WR147E.1. Amikor két éve vettem elég sok német tesztet elolvastam és megnéztem. A Worx tűnt a legjobbak ha nem teljesen sima pázsitod van, hanem elég összetett és ehhez elég jó moduláris kiegészítők vásárolhatóak. Ez be is jött. Két éve teljesít tökéletesen. Először próbáltam csalni hogy nem a telepítési útmutatót betartva tettem le a kábelt. Így volt hogy elakadt, beszorult stb.... Majd újra leraktam betartva a távolságokat és a sarkoknál a nem egyből 90°os töréseket alkalmaztam, illetve pár dolgot hozzá igazitottam a veteményesben és a kertben is.. Azóta tökéletesen megy. Max az apróbb gyerekjátékokon, vagy a gyerekek álltal széthagyott tobozokon, faágakon, esetleg a kutya csontján akad fent. Csak a medencét, a szeder- és málnasort kerítettem körbe minden mást magától kikerül. Annyi hogy az ágyak, bokrok, virágok köré raktam 20-30cm magas szegélyt, hogy lássa. Fák és szőlőtőkék körül semmi sincs mégis kikerüli. Mondjuk kiegészítettem UH szenzoros szemekkel. Ez nagyon hasznos kiegészítő a Worx -hoz. Nálam van ferde töltés is különböző mértékű. Ahhoz hogy az egyméter hosszú 55cm magas ferde szakaszon is rendesen tudjon nyírni még beruháztam egy pár fémtüskés kerékkiegészítőre [link]
    Ezeket figyelembe véve szerintem kifejezetten jó, ha nem a legjobb a Worx Landroid-ja....

Én gyanítom ez is olyan hogy megfelelő eszközt kell választani a megfelelő feladatra.
    Pl akinek pedig egyszerű, sima füves része van kis véleményessel annak megéri a Gardena okos rendszert venni, amiben egy vezérlőegység elvégzi a fű és veteményes locsolását , szenzorok, robotfűnyíró, szivattyú vezérlését és egymáshoz hangulását kb gombnyomásra automatikusan.... De én pedig folyamatosan panaszkodnék és elégedetlenkednék.....

Új hozzászólás Aktív témák