Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- potyautas: Stand up és én
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- hege8888: Retro Kocka Kuckó harmadjára Hódmezővásárhelyen
- bambano: Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
BullZeye
veterán
válasz
mikrofon
üzenetére
Plusz kés miatt ne aggódj, én is kiszedtem a pledgeből, elértük a 2millió usd-t így elméletileg küldenek ajándékba többek között azt is:

Napelem külön van, valami 279 usd volt és nem nagyon volt technikai adat, hogy mennyit tölt és mekkora az akksija, így én inkább kihagytam, mert lesz ott áram a fűnyíró miatt úgy is.
Fali konzolon gondolkoztam de végül lesz lehetőségem a kábelt elvezetni és odarakni a kerítés mellé.
szerk.:
És van egy 40 perces videó amiben Luba 1-2 és Yuka szerepel, ebben van egy egész jó ötlet. Srác vett egy 10-15 ezer forintos tárolót és kivágta az elejét, hogy azon közlekedhessen ki-be
Új hozzászólás Aktív témák
- LG NanoCell 43NANO763QA csere is érdekel (dobozával minden tarozéka meg van)
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 16 2023 M3 Pro 36GB 512GB macbook garanciával hibátlan működéssel
- iPhone 17 256 GB Levander - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
- Dell Latitude 5430 14" Touchscreen i5-1235U 16GB 512GB 1 év garancia
- Dell Precision 7560 Workstation i7-11850H 32GB RAM 512GB SSD Nvidia RTX A3000 6GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi