Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- WireGuard VPN a mindennapokra
- GoodSpeed: Ágymatrac keresési kálvária
- sh4d0w: StarWars: Felismerés
- Meggyi001: Kórházi ellátás: kuka vagy finom?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
Új hozzászólás Aktív témák
-
fgst
tag
válasz
futo001
üzenetére
Szia!
Így van!
Már kb 1-1,5 hónapja nincs készlet semmiből leürült az oldal.
Nekem február 23-ról volt egy beragadt WR167E + ACS rendelésem náluk...
Már 2x írtam nekik, hogy mikorra szállítanak, mindig jött a válasz hogy következő hó első hétfőjére várnak beszállítást, utána továbbítják.
Majd május 31-én jött egy levél, hogy sajnálják, de nem szállítanak nekik, és több szempontból nehéz helyzetbe kerültek anyailag, így csődeljárás alá került a cég.
https://pastebin.com/raw/qTsaPQUEÉn Paypal-on keresztül fizettem, így viszonylag simán 2 hét várakozással vissza tudtam húzni a bent ragadt pénzemet.
Remélem más is könnyen megússza!
Sajnos azóta az itthoni árak nem kicsit elszálltak, erősen gondolkodom hogy mégsem WORX lesz így....
-
PBHUN
újonc
válasz
futo001
üzenetére
Hello!
Pont most játszottam ezt végig velük. A napokban derült ki hogy csődeljárás alatt vannak. Egy megrendelt termek nem jött meg hetekig, ezért rájuk írtam és auto reply-jal kaptam egy jogi szöveget, ahol részletezik. PayPalon keresztül visszakaptam a teljes összeget végül.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470s - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3536,100% Akkumulátor
- Targus DOCK423A - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 x HDMI (120Hz)
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i5-6G I 8GB I 512SSD I 14" FHD Touch I HDMI I W11 I CAM I Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest