- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- azbest: Type-c 2x HDMI, USB3, PD töltés 4in1 dongle
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- sh4d0w: Én és a számítógép
- Lalikiraly: Sencor SMC BS30 aktív hangfalszett bemutató
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése.. kontra MS/Zintel korlátozásai.(Mehetnek a levesbe)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Na, én végül megvettem itthon az OBI-ban az m700-ast. Aki hasonló módon számolgatott mint én (lásd fenti hsz-em), annak lehet hogy megéri sietnie. BP-n már egyáltalán nem volt, Gyöngyösre kellett mennem. Mindenhol azt mondták, hogy "törölve" státuszban van, ami jelenthet sokmindent, de általában azt szokta hogy nem lesz már belőle. Ha csak kifogy a készlet, de tervez vele a hazai OBI még, akkor "elfogyott, rendelés alatt, stb..." szokott lenni a státusz.
Persze ez az osztályos eladóknál is csak egy feltételezés volt, azt mondták hogy volt már rá példa, hogy mégsem szűnt meg a forgalmazás egy ilyen után, de inkább az előbbinek van nagyobb esélye sajna.
Ja és, "zsírcsatlakozót" is tartanak, igaz Gardena, és 5eFt 6db, de nekem annyit megért hogy ne kelljen rá még elcseszni egy csomó időt/üzemanyagot.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Google Pixel topik
- Apple MacBook
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Nők, nőügyek (18+)
- Harmincadik születésnapja alkalmából megújult az AIDA64
- iPhone topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Elfelejtettem a film címét
- Projektor topic
- További aktív témák...
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkPad X1 Yoga G6 (6th Gen) - i7-1185G7, 32GB, 512GB SSD, multitouch + TOLL
- HP 15S FHD LED Matt i5-1135G7 4.2Ghz 16GB RAM 512GB SSD Intel Iris XE Graphics Win11 Garancia
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TBS docking station (210-AZBV)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest