Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- sziku69: Szólánc.
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
- Mr.Csizmás: Bestbuy travel, utazós, kirándulós topic - szállások, jegyek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
Aktív témák
-
Dr.Burn
őstag
válasz
Nowhereman
üzenetére
És ez pontosan hol van?
-
Dr.Burn
őstag
Köszi az eddigi hozzászolásokat. Hát igen tuti hogy nagyon nehéz lehet egy ilyet épiteni és nagyon költséges is lenne. De tényleg rohadtul érdekel ez az egész.
Majd ha találok még linkeket adok. -
Dr.Burn
őstag
http://www.robocup.org/02.html
Ez meg a cupáról. -
Dr.Burn
őstag
válasz
Nowhereman
üzenetére
Sok helyen nézegedtem már ezzeket a robotokat. Csak most már a felépitésükre is kiváncsi lennék. És még egy ilyen oldalt sem találtam ahol ezzel foglalkoznának.
-
Dr.Burn
őstag
http://www.fn.hu/cikk.php?cid=8676
itt pl. csak kutyák vannak. -
Dr.Burn
őstag
Most láttam valamejik adon hogy robotok fociztak. Egy kis pályán. Nem tudjátok hogy hol lehet ezzekről a robotokról bővebb infot találni. Nekem nagyon tetszetek ezzek a kis mozgó figurák. Volt egy két robot kutya is amik fociztak. Nagyon inteligensek és ugyesek vagytok. De ahogy mondták a TVben is sok függ a taktikáról és a robotok fejletégéről. Láttot már rajtam kivül valaki ilyet?
Aktív témák
Hirdetés
- RITKASÁG!!! 32GB (2x16) Crucial Ballistix 3200MHz CL16 SODIMM 2031-ig ALZA GAR!
- MSI RTX 3060 Ti 8GB GDDR6 VENTUS 2X Eladó!
- Latitude 5340 27% 13.3" FHD IPS érintő i5-1345U 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Asus ROG STRIX Z890-A GAMING WIFI - GARANCIA: 2028.12.16 - FirstShop
- Gamer PC, RGB ház, i5-8500, 16GB DDR4, RTX-2060 6GB
- ASUS TUF Gaming F16 Laptop! i7-14650HX / RTX 5060 / 16GB DDR5 / 1TB NVMe! BeszámítOK
- Új DELL Inspiron 14 (5435)/AMD RYZEN 7-7730U/16GB/512 SSD/14"/FHD/IPS/Garancia
- Keresünk iPhone 14/14 Plus/14 Pro/14 Pro Max
- LicencAruhaz.hu OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK AZONNAL - Windows - Office - Win Server - ÖRÖK GARANCIÁVAL
- iPhone 15 Pro Max 256GB 89% (1év Garancia)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest