- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bigyo108: A vén PC-Főnix újjászületése
- Meggyi001: RTX 5060 - Az új népkártya?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- bambano: Bambanő háza tája
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
Dr.Burn
őstag
válasz
Nowhereman #23 üzenetére
És ez pontosan hol van?
-
Dr.Burn
őstag
Köszi az eddigi hozzászolásokat. Hát igen tuti hogy nagyon nehéz lehet egy ilyet épiteni és nagyon költséges is lenne. De tényleg rohadtul érdekel ez az egész.
Majd ha találok még linkeket adok. -
Dr.Burn
őstag
http://www.robocup.org/02.html
Ez meg a cupáról. -
Dr.Burn
őstag
válasz
Nowhereman #4 üzenetére
Sok helyen nézegedtem már ezzeket a robotokat. Csak most már a felépitésükre is kiváncsi lennék. És még egy ilyen oldalt sem találtam ahol ezzel foglalkoznának.
-
Dr.Burn
őstag
http://www.fn.hu/cikk.php?cid=8676
itt pl. csak kutyák vannak. -
Dr.Burn
őstag
Most láttam valamejik adon hogy robotok fociztak. Egy kis pályán. Nem tudjátok hogy hol lehet ezzekről a robotokról bővebb infot találni. Nekem nagyon tetszetek ezzek a kis mozgó figurák. Volt egy két robot kutya is amik fociztak. Nagyon inteligensek és ugyesek vagytok. De ahogy mondták a TVben is sok függ a taktikáról és a robotok fejletégéről. Láttot már rajtam kivül valaki ilyet?
Aktív témák
- iKing.Hu Samsung Galaxy S25 Plus Navy 12/256 GB Használt, karcmentes állapotban 3 hónap garanciával!
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Plus Black Használt, karcmentes 256 GB tárhely 3 hónap garancia!
- iKing.Hu - Motorola Razr 40 Ultra Glacier Blue 8 GB RAM / 256 GB tárhely Használt, karcmentes
- iKing.Hu - Motorola Razr 50 Ultra Midnight Blue Használt, karcmentes állapotban 12 GB RAM / 512 GB
- iKing.Hu - Xiaomi 14 Ultra Ultra White Használt, karcmentes állapot, Kamerás csúcsmobil
- Apple iPhone 8 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- Kodak PD460 Instant Dock Printer / Számla és Garancia
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
- HP ZBook Studio G7 i7-10850H 32GB 1000GB Nvidia Quadro T1000 15.6" FHD 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest