- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- potyautas: Olyan valóságosnak tűnt
- Tóth Olivér: VGA... Avagy honnan és hová?!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- creation: Elég lett abból, hogy a nagy gépeim nem képesek behúzni a filamentet
- ldave: New Game Blitz - 2026
Aktív témák
-
Nowhereman
őstag
Az ez az mi lenne? A humanoidokat a weben hirdették, a műláb meg részben papíron/ami persze bittekent jelent/ és részben saját neurális hálómon/ugyanis általában mindig két generációval előre gondolkozom, és csak az elsőt vetem papírra/. Kissé nehézkes az egy generáció váltása is, malacperselyből meg szintén nehéz megoldani...
-
-
vicces
addikt
azok a robot kutyák nem a sony kutyák voltak véletlenül?
én a spectrumon láttam egy ilyen müsort.
két különböző évből mutattak meccset. a második meccsen a sony kutyák szinte teljesen átalakultak.
nekem nagyon tetszett.
azt mondták, hogy a sony adott ki valamit/ gondolom forráskodot, vagy mittomén/, hogy programozni lehessen a kutyákat.
asszem egy olyan kutya fél milla+ progit kell irnotok, ha nme akartok koppintani+lehet, hogy kell valami kütyü, ami feltölti rá a softot. -
sai
aktív tag
-
Nowhereman
őstag
Bocs kevertem: tényleg az NG a felkaroló.
Nos két kategoria van a robotfociban: az egyik az aibo-t használja - spécizve/mondjuk én még nem láttam egy hazai boltban sem, de ami késik.../ itt a vezérlés benne van a cyberkutyusban. A másik a szabadplatform, itt egy külső számítógép vezérli a a gépeket. A programokat a bajnoklság után megosztják egymással, aminek következtében évről évre láthatóan magasabb szinvonalon megy a móka. A hazai ''foci'' bajnokság ra költött pénz töredékéből egész jó kis bajnokságot lehetne összehozni. Valszeg jobban megtérülne! -
sai
aktív tag
huh budán van 1 ilyen suli.Mechatronika szaközépiskola.de az föleg az ilyen ipari robotokal foglakozik.de szerintem az alapja ugyan az mint ezeknek a robotoknak.engem is izgat! :) mondjuk most nem éppen ilyet tanulok de van némi köze hozzá.most éppen gépészet szakra járok.de mind1 mert éretségi után nem maradok a sulimban. :)
Aktív témák
Hirdetés
- Az AI átformálja a Peugeot modelljeit is
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- Tőzsde és gazdaság
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- OLED monitor topic
- Napelem
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- További aktív témák...
- Eladó PC játékok - sok ritkaság!!!
- Intel Core ULTRA 9 285K +32GB 7600MHz Patriot Viper XTREME 5 DDR5 kit! (Bolti ár: kb 600ezer Ft!)
- 16GB (2x8GB) SK Hynix DDR5 5600MHz SODIMM kit
- Makulátlan,lemezes PS5 Slim 1TB (CFI-2116) eladó/Media Markt garancia 2027.12.10-ig/beszámítás van
- Honor Magic 8 Pro 512Gb (7100 akku + 100w adapter!) fekete - 1 hónapos -
- Dell Latitude 5310 2-in-1,13.3",FHD,i5-10310U,16GB DDR4,256GB SSD,WIN11,LTE KÁRTYA,TOUCH
- Asus Zephyrus G16 GAMING Notebook! Ultra 9 185H / RTX 4060 / 32GB 7500MHz / 1TB! BeszámítOK
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, egyszerűen, OLCSÓN! Immáron 8 éve!
- Dell Precision 7760 i7-11850H 64 GB RAM NVIDIA RTX A4000 FHD IPS Garancia
- Dell Latitude 5411,14",FHD,i7-10850H,16GB DDR4,512GB SSD,2GB VGA,WIN11,ÚJ AKKU
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest