- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Meggyi001: RTX 5060 - Az új népkártya?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Lauterbrunnen
- Gurulunk, WAZE?!
- btz: Internet fejlesztés országosan!
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
Nowhereman
őstag
Az ez az mi lenne? A humanoidokat a weben hirdették, a műláb meg részben papíron/ami persze bittekent jelent/ és részben saját neurális hálómon/ugyanis általában mindig két generációval előre gondolkozom, és csak az elsőt vetem papírra/. Kissé nehézkes az egy generáció váltása is, malacperselyből meg szintén nehéz megoldani...
-
-
azok a robot kutyák nem a sony kutyák voltak véletlenül?
én a spectrumon láttam egy ilyen müsort.
két különböző évből mutattak meccset. a második meccsen a sony kutyák szinte teljesen átalakultak.
nekem nagyon tetszett.
azt mondták, hogy a sony adott ki valamit/ gondolom forráskodot, vagy mittomén/, hogy programozni lehessen a kutyákat.
asszem egy olyan kutya fél milla+ progit kell irnotok, ha nme akartok koppintani+lehet, hogy kell valami kütyü, ami feltölti rá a softot. -
sai
aktív tag
-
Nowhereman
őstag
Bocs kevertem: tényleg az NG a felkaroló.
Nos két kategoria van a robotfociban: az egyik az aibo-t használja - spécizve/mondjuk én még nem láttam egy hazai boltban sem, de ami késik.../ itt a vezérlés benne van a cyberkutyusban. A másik a szabadplatform, itt egy külső számítógép vezérli a a gépeket. A programokat a bajnoklság után megosztják egymással, aminek következtében évről évre láthatóan magasabb szinvonalon megy a móka. A hazai ''foci'' bajnokság ra költött pénz töredékéből egész jó kis bajnokságot lehetne összehozni. Valszeg jobban megtérülne! -
sai
aktív tag
huh budán van 1 ilyen suli.Mechatronika szaközépiskola.de az föleg az ilyen ipari robotokal foglakozik.de szerintem az alapja ugyan az mint ezeknek a robotoknak.engem is izgat! :) mondjuk most nem éppen ilyet tanulok de van némi köze hozzá.most éppen gépészet szakra járok.de mind1 mert éretségi után nem maradok a sulimban. :)
Aktív témák
- Friss csúcsmodellt hozott az Ulefone
- Milyen SSD-t vegyek?
- Tölthető a Battlefield 6 nyílt bétája
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Vírusirtó topic
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- További aktív témák...
- Csere - Beszámítás! Gamer PC : I7-6700K / 32GB DDR4 / RX 570 8GB / SSD + HDD
- Csere - Beszámítás! Gamer PC : I7-6700 / RX 5700XT / 16GB DDR4 / 256GB SSD + 1500GB HDD
- Gamer PC - i5 14400f, RTX 3080, 16gb RAM + GARANCIA
- MSI Meg X399 Creation alaplap AMD Ryzen Threadripper 2920X processzorral, 32GB memóriával eladó!
- Asztali PC , i5 10500 , RTX 3070 , 32GB RAM , 512GB NVME , 1TB HDD
- DELL Precision 7540 i7-9850H Quadro T2000 16GB 512GB 1 év garancia
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- Samsung Galaxy A55 / 8 RAM 256GB / Gyárifüggetlen / 12hó Harancia
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest