Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bacsis: Támogassááá', hogy ingyenesek maradhassúúúúnk!!!!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Trooper82
senior tag
válasz
Trooper82 #162 üzenetére
Sziasztok. Sajnos nehéz időszak miatt visszaestem. Napi 3 mg tobb adagra elosztva. Most magam próbálkozom ismét. Úgy gondoltam ,hogy ha nagyon rosszul vagyok beveszek van tartalék. 2009 óta szedem. Viszont szerintetek létezhet ilyen mennyiség mellett, hogy tegnap este fél 11 körül vettem be össz fél db 0.5-ost. Az utolsó normális dózis kb 24 órája volt 2.5 db a 0.5- ből. Létezhet, hogy komolyan nem érzek semmilyen elvonási tünetet kb 24 óra után? Mert nem érzek, pulzusom is halál nyugodt 65 körül. Furcsa, de akkor nem szedek be semmit, mivel jól vagyok...
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- Acer Predator Helios 300 - 15,6"FHD IPS - i7-7700HQ - 8GB - 256GB SSD+1TB HDD - GTX 1060 6GB -MAGYAR
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6130 (16c/32t, 2.1/3.7GHz), 64GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest