Hirdetés
- Luck Dragon: Óraátállítás
- NvidiaRTX: Xiaomi Electric Scooter 6 Max: Az első rollerem
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Hieronymus: Hogyan parkolj hátramenetben profi módon
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
Új hozzászólás Aktív témák
-
L4mie
veterán
válasz
Tigerclaw
üzenetére
Csak, hogy érdemben hozzászóljak.
WoW ban is anno végig PvP szerveren voltam, és igen szar volt anno az outdoor bossoknál figyelni a seggünket, és igen fos volt amikor gankeltek, és igen Riftben is ez lesz.
DE és most itt jön az ami miatt én azt mondom, hogy PvP szerver mellett döntök, az ok pedig az a minimális RPG amit az ilyen stílusú játékba bele lehet játszani, az pedig a 2 szemben álló oldal. Valahogy nem tudom elképzelni, hogy békésen virágot szedek az ellenséges frakció mellett mikor ezért ELLENSÉGES. (persze alapvetően mindig békés karaktereket játszottam, de ha valaki belém kötött akkor visszacsaptam keményen)
Ez volt az én játékstílusom, és ezt akarom továbbvinni Riftbe is.
Ez az én érvem PvP mellett.
Új hozzászólás Aktív témák

- Piros Lenovo G50 laptop (15,6/i3-G4/8GB/500HDD/Magyar)
- Lenovo Thinkpad T460S laptop (14FHDTouch/i5-G6/8GB/256SSD/MagyarVilágítós
- Komplett Asztali Számítógép Konfiguráció, Lenovo Thinkcentre M720S SFF PC i3-8100
- Komplett Asztali Számítógép Konfiguráció, HP EliteDesk 820 G2 Tower PC i5-6500
- Komplett Asztali Számítógép Konfiguráció, Dell Optiplex 3050 SFF PC i5-7500
- GYÁRI TÖLTŐK Macbook Magsafe 1 és 2 Budapest,/MPL/Foxpost
- Lenovo Yoga 7 2in1 OLED FHD+ Ultra 5 125H 16 GB DDR5 7467 MHz Magyar helyszíni garancia 2028.06.
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB / WD19TBS / WD22TB4
- Apple iPhone 17 Sage 256GB használt karcmentes 100% akku (4 ciklus) garancia 2027.03.01.-ig
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest