Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- potyautas: Másik küldetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
JJános
addikt
válasz
KaraDani
üzenetére
Gyakorlatilag ugyanezt csinálom, de nem állok neki setupolni, mert nekem ez nem megy.
Inkább arra törekszem, hogy megleljek minden lehetséges centit a pályán.Bárkinek a setupjával eddig tudtam menni. b-type bmw-hez, Neuro bamboo-hoz, de sorolhatnám. Még Ted megosztott setupjával is jót mentem.
Ezt fejtse meg valaki.Remélem az új autók közül olyant tudok választani, akik pilótái között lesz olyan, aki tud setupolni. Mert sajnos annyira nem értem, hogy sanyi.
A TDI nekem nagyon bejönne, azt már most megmondom. De mentem minden autóval, és a többi is tetszett. A cruze-t azért választottam, mert a nézete kényelmesebb volt.
Most már tudom a nézeteket simán lehet állítgatni minden autón.Célkitűzéseim gyakorlatilag megvalósultak. Versenyenként reálisan 1 pontot szerettem volna. Hát ez megvan. Innentől a pontszerzés a cél.
Maximáisan bele vagyok ölégedve a PHWTCC-be. Még mindig szerelmetes vagyok beléjje.

Új hozzászólás Aktív témák
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Vezetékes FEJhallgatók
- Assetto Corsa Rally
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- iPhone topik
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- További aktív témák...
- Bontatlan iPhone 14 (128 GB) (rendelhető)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro 256GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
- Samsung Galaxy S25 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- OUKITEL G1 Mobiltelefon 24/256Gb dupla sim
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF B760M i5 12400F 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB ZALMAN Z1 Plus Cooler Master750W
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi