- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sh4d0w: Nyitlocker
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
Új hozzászólás Aktív témák
-
dzsavermadar
senior tag
Persze, hogy igazatok van,
azért is írtam, hogy még messze van a "végleges" beállításoktól az autóm.
Sőt nem is lehet véglegesről beszélni, hiszen minden pálya külön beállítást igényel, és gondolom autónként is van különbség. De ez már csak profi szinten lévőknek nem okoz gondot.(mondjuk Sziszifeca). Piff-puff és megvan a testreszabás.
Nálam meg az is baj, hogy a valósághoz közeli érzést keresek minden autós játékban.
A Gridben is azokat a kocsikat szeretem, amelyek a legközelebb állnak a valósághoz.
Majd állítgatok, és meglátom az eredményt, bármi lesz is.
De ennek köze sincs ahhoz, hogy imádok veletek gurulni, akár itt, akár a Gridben.
Mindegy mire jutok, azért a legfontosabb a részvételem.

Ted
Megnéztem a videódat, te már tudtad ott tolni a gázt, ahol én még nem,
csak szerettem volna.
Szépen mentél, ahogy kell.Grat!
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- LG 27UL550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / AMD FreeSync
- BESZÁMÍTÁS! Sapphire B650M R7 8700F 32GB DDR5 1TB SSD RX 6800 16GB Zalman Z1 PLUS Seasonic 750W
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG B760 i9 14900K 32GB DDR5 1TB SSD Asus ROG RTX 3090 24GB Zalman Z1 1000W
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest