Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- CaNNa3IS: Kis előkarácsonyi muzsika csak nektek
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- GoodSpeed: Ennél jobb Windows 7 Aero Skin nem igen van Windows 11-re (WindowBlinds 11)
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- bambano: Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
JJános
addikt
válasz
dzsavermadar
üzenetére
Én meg képes vagyok körözgetni, úgy, hogy az elérhető diagnosztikát figyelem, semmi idő, és semmi más, csak lesem, hogy hol lehetne találni pici időt. Mit lehetne másképp csinálni, mert egy-két tized találása már élmény. És figyelem az autót. Hőfok, viselkedés, és fordulatszám, és satöbbi.
Egyik nap hülyeségből vizes gumit raktam az ótóra.
Aztán elfelejtettem.
Pár kör után azt vettem észre, hogy 120-130 fokos a gumim, amikor némely gumi még 70 fokig sem megy fel. Megijedtem. Suzmáriaidesanyám mondom, mi van itt. Az autó már csak alig vánszorgott.
Be a boxba, és nézegetem a beállításokat. Akkor jut eszembe, hogy esőgumim van, és akkor lenyugodtam.
Lassan eljutok oda, hogy a pedálokat is felrakom.

Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2660v4 (28c/56t, 2.0/3.2GHz), 96GB RAM, 4x1G, áfás
- Samsung Galaxy A23 5G / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3093, 100% Akkumulátor
- 159 - Lenovo LOQ (15APH8) - AMD Ryzen 7 7840HS, RTX 4060
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest