Hirdetés
- Andras-G: Az internet veszélyei [2. rész] - Facebook Marketpalce
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- MasterDeeJay: Mi ez a pici videókártya? AMD E9173 teszt
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- aquark: Zsebszámológépek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Geri Bátyó: Ezt pedig azért, mert...
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Új hozzászólás Aktív témák
-
cselt
senior tag
válasz
Sanya595
üzenetére
Hát nemtudom, azért szerintem pont, hogy F1-ből van annyi mod mint a fene. Mindenki csinál magának egyet, kicsit belepiszkálnak aztán már verik a mellüket, hogy milyen király modot csináltak.
Azért szerintem azt nem kéne elvárni, hogy a szezon felénél legyen 10, az idei évet feldolgozó mod. Illetve lehet, de akkor el kell fogadni, hogy csak kamu adatokból lehet megcsinálni, mert nincs olyan csapat, aki kiadná szerintem az idei adatait, de még a tavalyit se nagyon. Szerintem bőven elég lenne az a 2-3 mod F1-ből egy évre, de az legalább legyen jól megcsinálva.
Zártból van sok mod, ez tény, de abból is kevés az ami igazán jó. De ezeknél sem egy sorozatot dolgoznak fel 10 modban, hanem szinte mindig más kocsit csinálnak, ami azért már megint más dolog. Ennyi erővel nyitottból is van kismillió még az F1 mellett.
Új hozzászólás Aktív témák

- Ford topik
- Windows 10
- Elektromos autók - motorok
- Gyúrósok ide!
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- Andras-G: Az internet veszélyei [2. rész] - Facebook Marketpalce
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- eMAG vélemények - tapasztalatok
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- BMW topik
- További aktív témák...
- Fotó állvány eladó
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF Z790 i9 14900K 32GB DDR5 1TB SSD RX 9070 XT 16GB ZALMAN Z10 PLUS Seasonic 750W
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 128GB Gold-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4441, 100% Akksi
- Apple iMac 21,5" 2015 Late / 8GB DDR3 / 1TB HDD / Bill+Egér 6 hó garancia, számlával!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest