Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- kenand: Hol volt, hol nem volt, Thunderbolt...
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- sziku69: Szólánc.
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
Én állítok be/csinálok valamit rosszul, vagy milyen gép kell ennek? Adott az adatlapomon lévő gép, rfactor 1250lite, FSONE08 mod, ehhez való pályák. Ha megyek egy tesztet, akkor sima 60fps, de most hogy egy futamot akartam nyomni, beállítottam, hogy rajtam kívűl 19 kocsi legyen, ne csak 10 amit alapba beadott, megyek ki a boxból... illetve csak mennék, mert ugy befagyott, hogy öröm volt nézni.. se esc, se alt+tab nem reagált, ctrl+alt+del is fél óra után hatott..
Mit csinálok rosszuk? Vagy törődjek bele, hogy 20 autóval ne akarjak futamot nyomni?
Új hozzászólás Aktív témák
Téma tudnivalók

Aktív témák
- Windows 10
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- 8000!
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gothic Remake - Fókuszban a játék világa
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Crimson Desert - Középpontban a harcrendszer és a karakterfejlődés
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- 238 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4070
- Lenovo IdeaPad Slim 3 - 15.6"FHD - Ryzen 5 7520U - 16GB - 512GB - Win11 - 3 év garancia - MAGYAR
- Laptop, I3-7.gen, 8GB DDR4, 240GB ssd, magyar bill, 15,6"-os Full HD kép, gyári töltő - Notebook
- Számítógép, Laptop, I3-7.gen, 8GB DDR4, 240GB ssd, magyar bill, 15,6"-os Full HD kép, gyári töltő
- I7-4790K, 16Gb Ram, Sapphire RX550 2Gb Videókártya, 480Gb SSD, Komplett Számitógép
Üzleti előfizetők hirdetései
- LG 75QNED86T3A / QNED / 75" - 164 cm / 4K UHD / 120Hz / HDR Dolby Vision / FreeSync Premium / VRR
- ÚJ Magic Keyboard billentyűzetek/ USB-C - Lighning/ 27% Áfás/ Ingyenes szállítás!
- Újszerű Dell Latitude 5420 - i5 1145 G7 ,16-32GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar - 01.22
- iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4065, 90% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 14 Plus 128GB Yellow -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4472
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest