- bambano: Bambanő háza tája
- V.Milán: 04.15. Ki mit csinál ma?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- hcl: Xiaomi pumpa pumpálás
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
-
LOGOUT
FIGYELEM, ez nem politika topik, ennek megfelelően ide nem kérünk a rezsicsökkentéshez kapcsolódóan sem ilyen posztokat, linkeket. Amit várunk, ötletek, tapasztalatok a spórolással kapcsolatban, praktikus javaslatok az energia megtakarításhoz.
Új hozzászólás Aktív témák
-
TheMarci
addikt
Ami ismerőmnek van, ott követhető a fogyasztás online, próbáld ki, hogy elzárod a radiátort, és nézed, hogy mér -e a mérő. Ha nem lehet online nézni, akkor csak azt nézd meg, hogy ha elzárod a fűtést, hideg -e a radiátor, csomó helyen van, hogy rossz a szelep, és átereszt.
-
TheMarci
addikt
válasz
Attila2011 #4161 üzenetére
Ha van koltsegoszto a hazban, akkor arra szabaly van, hogy kinek mekkora kompenzacio jar, hogy kell az elszamolast elkesziteni. (Foldszint, emelet, szelso lakas, eszaki, deli oldal, hany nem szomszed fala van…)
-
TheMarci
addikt
-
TheMarci
addikt
En csinaltam itthonra, nem feltetlen csak a megretules miatt, hanem a komforterzet novelese miatt. Telen este bekapcsolom, es szepen fujja be a szobakba a langyos, de friss levegot. Sok hely nem kellett hozza, es kb ket nap alatt megcsinaltuk ketten az egesz rendszert. (a kepen latszik maga a cucc, es az elosztok, majd onnan mennek a szobakba a kek csovek)
-
TheMarci
addikt
Nekem indirekt tároló van a kondenzációs kazán mellé, így kb 15m3 megy el most nyáron, 2 felnőtt, 2 gyerek.
-
TheMarci
addikt
válasz
MegaNorby #1049 üzenetére
Ha augusztusban fogyasztok 10m3-t, és szeptemberben 35-öt, akkor a szeptemberi +5m3-t nem emelt áron fizetem? Legalábbis ez alapján nekem az jön le:
#1046sajtos365: "Ettől függetlenül az adott számlában az idő-és fogyasztási jelleggörbe szerint adható kedvezményes mennyiség feletti mennyiséget hirdetményi áron kell fizetni." -
TheMarci
addikt
válasz
Intruder2k5 #415 üzenetére
Igy mar tenyleg jobbnak tunik az atalany.
-
TheMarci
addikt
A kedvezmény szót is értelmeznünk kéne.
Lehet arra gondol, hogy az éves összfogyasztásod (amennyit fogyaszthatsz kedvezményesen) nem csökken annyi nappal, amikor nem használsz gázt. Tehát a gáz mennyigég (m3) nem megy tovább, csak a napok számával nem csökken a mennyiség. (x/365)
-
TheMarci
addikt
válasz
germinator66 #327 üzenetére
Már csak azt kellene tudni, hogy a jelgörbe az, amit nemrég linkeltek egy cikkben?
-
TheMarci
addikt
válasz
germinator66 #289 üzenetére
Kötözködök: Ha az első hóban fogyasztok 288m3-t, majd a következő hónapban 0-t, akkor vajon mi történik?
Rezsi csökkentett áron fizetek 288m3-t. (mert még benne vagyok az éves limitben)
Rezsi csökkentett áron fizetek 144m3-, majd magasabb áron 144m3-t. -
-
TheMarci
addikt
válasz
germinator66 #199 üzenetére
Akkor lehet, hogy a legjobb, ha nem diktalok? (Hasonloan tanacstalan felhasznalo vagyok, aki eddig diktalt) Mert lenne 3x144m3 elonyom, de ha bediktalom, hogy igazabol csak 15m3 fogyott, nehogy bekavarjon.
Visszakapni rezsicsokkentett arbol kapnek vissza, de fizetni meg a nem rezsicsokkentettet fizetnem. -
TheMarci
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- BestBuy topik
- Apple MacBook
- TCL LCD és LED TV-k
- Formula-1
- Huawei Watch GT 4 - kerek karék
- bambano: Bambanő háza tája
- One mobilszolgáltatások
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 4060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 520W
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad L15 Gen2 Magyar - Ryzen 7 I 16GB I 512SSD I 15,6" FHD I HDMI I W11 I Gari!
- HP szerverek áron alul
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest