Hirdetés
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- A fénynél gyorsabban
- Építkezünk 6. rész (2024)
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
-
LOGOUT.hu
FIGYELEM, ez nem politika topik, ennek megfelelően ide nem kérünk a rezsicsökkentéshez kapcsolódóan sem ilyen posztokat, linkeket. Amit várunk, ötletek, tapasztalatok a spórolással kapcsolatban, praktikus javaslatok az energia megtakarításhoz.
Új hozzászólás Aktív témák
-
TheMarci
addikt
Én is ebben bízom, mert benne van az is a szövegben, hogy éves szinten x mennyiségig kapunk olcsóbban áramot, remélem, hogy ha abban benne marad az ember, akkor minden ok, és a havi mennyiséget csak gyk írták oda.
u.i.: Milyen rég láttam repülő ékezetet, igazi unikum!
Do You Dream?
-
TheMarci
addikt
válasz germinator66 #199 üzenetére
Akkor lehet, hogy a legjobb, ha nem diktalok? (Hasonloan tanacstalan felhasznalo vagyok, aki eddig diktalt) Mert lenne 3x144m3 elonyom, de ha bediktalom, hogy igazabol csak 15m3 fogyott, nehogy bekavarjon.
Visszakapni rezsicsokkentett arbol kapnek vissza, de fizetni meg a nem rezsicsokkentettet fizetnem.[ Szerkesztve ]
Do You Dream?
-
TheMarci
addikt
-
TheMarci
addikt
válasz germinator66 #289 üzenetére
Kötözködök: Ha az első hóban fogyasztok 288m3-t, majd a következő hónapban 0-t, akkor vajon mi történik?
Rezsi csökkentett áron fizetek 288m3-t. (mert még benne vagyok az éves limitben)
Rezsi csökkentett áron fizetek 144m3-, majd magasabb áron 144m3-t.Do You Dream?
-
TheMarci
addikt
válasz germinator66 #327 üzenetére
Már csak azt kellene tudni, hogy a jelgörbe az, amit nemrég linkeltek egy cikkben?
Do You Dream?
-
TheMarci
addikt
A kedvezmény szót is értelmeznünk kéne. Lehet arra gondol, hogy az éves összfogyasztásod (amennyit fogyaszthatsz kedvezményesen) nem csökken annyi nappal, amikor nem használsz gázt. Tehát a gáz mennyigég (m3) nem megy tovább, csak a napok számával nem csökken a mennyiség. (x/365)
Do You Dream?
-
TheMarci
addikt
-
TheMarci
addikt
válasz MegaNorby #1049 üzenetére
Ha augusztusban fogyasztok 10m3-t, és szeptemberben 35-öt, akkor a szeptemberi +5m3-t nem emelt áron fizetem? Legalábbis ez alapján nekem az jön le:
#1046sajtos365: "Ettől függetlenül az adott számlában az idő-és fogyasztási jelleggörbe szerint adható kedvezményes mennyiség feletti mennyiséget hirdetményi áron kell fizetni."[ Szerkesztve ]
Do You Dream?
-
TheMarci
addikt
Nekem indirekt tároló van a kondenzációs kazán mellé, így kb 15m3 megy el most nyáron, 2 felnőtt, 2 gyerek.
Do You Dream?
-
TheMarci
addikt
En csinaltam itthonra, nem feltetlen csak a megretules miatt, hanem a komforterzet novelese miatt. Telen este bekapcsolom, es szepen fujja be a szobakba a langyos, de friss levegot. Sok hely nem kellett hozza, es kb ket nap alatt megcsinaltuk ketten az egesz rendszert. (a kepen latszik maga a cucc, es az elosztok, majd onnan mennek a szobakba a kek csovek)
Do You Dream?
-
-
TheMarci
addikt
Én kb elképzelhetetlennek tartom, hogy a leolvasási időszak végén azt mondják, hogy 'Szeptemberben 15m3-al többet fogyasztottál, mint az ahavi mennyiség, akkor tessék, itt van x Ft, ami az akkori áron a kedvezményes mennyiség feletti fogyasztásod, visszautaljuk'.
Do You Dream?
-
TheMarci
addikt
válasz Attila2011 #4161 üzenetére
Ha van koltsegoszto a hazban, akkor arra szabaly van, hogy kinek mekkora kompenzacio jar, hogy kell az elszamolast elkesziteni. (Foldszint, emelet, szelso lakas, eszaki, deli oldal, hany nem szomszed fala van…)
Do You Dream?
-
TheMarci
addikt
Ami ismerőmnek van, ott követhető a fogyasztás online, próbáld ki, hogy elzárod a radiátort, és nézed, hogy mér -e a mérő. Ha nem lehet online nézni, akkor csak azt nézd meg, hogy ha elzárod a fűtést, hideg -e a radiátor, csomó helyen van, hogy rossz a szelep, és átereszt.
Do You Dream?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Anime filmek és sorozatok
- DIGI kábel TV
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Házimozi belépő szinten
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- BestBuy topik
- Autós topik
- További aktív témák...
- Hankook téli és nyári gumi szett - 1 szezonosak - 235/45 R 17
- 2 szezonos - Hankook K135 Ventus Prime4 XL 235/45 R 17 97 Y XL nyári gumi
- 1 szezont futott - HANKOOK Winter i cept evo3 W330 235/45 R 17 97 H XL
- Philips AVENT Premium elektromos cumisüveg melegítő (SCF358/00)
- Újszerű Philips kézi gőzölőkészülék GC360/30 valamennyi tartozékkal, dobozában
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest