- PSti: Fizetőssé teszi a start gomb megnyomását a Microsoft?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: Apple iPad 11” (A16, 2025) 6/128GB
- sh4d0w: Az Oracle hack
- vrob: Irány a 32 bit: játékprogramok 1994-1995-ben
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Szólánc.
- bambano: Bambanő háza tája
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT.hu
FIGYELEM, ez nem politika topik, ennek megfelelően ide nem kérünk a rezsicsökkentéshez kapcsolódóan sem ilyen posztokat, linkeket. Amit várunk, ötletek, tapasztalatok a spórolással kapcsolatban, praktikus javaslatok az energia megtakarításhoz.
Új hozzászólás Aktív témák
-
carl18
addikt
Üdv!
Gondoltam visszatérek, rég csináltam a topikot.
Újra itt a fűtés szezon... Ki kezdett már fűteni?Néha-néha körül nézzek környezetekmbe, kérdéseket teszek fel kinek milyen háza van.
Aztán sokszor kaptam pár választ egy része vályog szigetelés nélkül.
Meg érdekes lengedák vannak a vályog körül, hogy 60 centis vályog falra nem kell szigetelés.Meg néha azon is gondolkodtam van az a terv hogy 2050-re Co2 semlegessé tenni a világot. De ezekkel az elavult "Vályog/Szilikát/kádár tégla házakkal ezt hogy lehet kivitelezni?
2023 van és úgy láttom nagyon távol vagyunk még attól a háztartások jó részét be tudja fűteni egy klíma.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Lenovo ThinkCentre M720q/Dell OptiPlex 3070/Hp EliteDesk 800 mini, micro PC-Win11-Számla/garancia
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- Csere-Beszámítás! Lenovo Ideapad Gaming 3 Garancia: 2026.07 // R7 5800H / GTX 1650 4GB
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest