- hcl: Döglött tabletből wifis kijelző kókány
- droidic: Videó letöltés yt-dlp-vel (profi módszer)!!!
- eldiablo: Mennyire strapabíró egy GShock?
- ATI vs. NVIDIA kezdetektől napjainkig
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- Boss81: Halott Torrentek keresése, törlése egyszerűen.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- WhrlpoolMind: Az eredeti lemez utánozhatatlan illata
-
LOGOUT
FIGYELEM, ez nem politika topik, ennek megfelelően ide nem kérünk a rezsicsökkentéshez kapcsolódóan sem ilyen posztokat, linkeket. Amit várunk, ötletek, tapasztalatok a spórolással kapcsolatban, praktikus javaslatok az energia megtakarításhoz.
Új hozzászólás Aktív témák
-
TillaT
tag
válasz
cappa72 #6819 üzenetére
A gáz tekintetében az MVM a szolgáltatónk, de a gázmérőt is az Eon embere olvassa le, együtt az elektromos mérőkkel. Korábban is így volt, amikor még a gáz is az Eon-hoz tartozott.
Feltételezem a rezsicsökkentéssel összefüggő új szabályok miatti változásra utaltál a nyári leolvasásra. Nálunk se volt nyáron évközi leolvasás.
Nem régen azt hallottam, hogy azoknál akik valamilyen kedvezményt igényeltek és kaptak a gázfogyasztás kapcsán (nagycsaládos, családi lakóközösség, ...) azoknál elképzelhető, hogy az éves leolvasásnál esetleg ellenőrzik a jogosultság meglétét. Helyszíni szemle? Hm...?
Nem tudom. A mi családunkban is van érintettség (a házban két teljesen önálló lakás van), ezért arra is gondoltam, ha úgy is jönnek, akkor nem keverek bele azzal, hogy külön is bediktálom. Enélkül is 2-3 havonta levelezni kellett a szolgáltatóval, mert a valóságtól nagyon elrugaszkodott becsült fogyasztások alapján jöttek a számlák. Persze az mindenképp pozitívum, hogy mindig -írásban és telefonon is- segítőkész ügyintézést kaptam, és sikerült korrekten rendezni a differenciákat. (Hallani nagyon negatív beszámolókat is a témában.)
Új hozzászólás Aktív témák
- Update 04.30. Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- Felújított laptopok / PC-k Számlával, garanciával! Ingyen Foxpost! 04.24
- PROHARDVER matricás ház ingyen elvihető
- LG 32GP850-B - 32" NANO IPS / 2560x1440 / 180Hz 1ms / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync / HDR 400
- Nvidia Quadro M2000/ M4000/ P2000/ P2200/ P4000/ P5000/ RTX 4000/ RTX A2000 / RTX A4000
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest