Hirdetés
-
LOGOUT.hu
FIGYELEM, ez nem politika topik, ennek megfelelően ide nem kérünk a rezsicsökkentéshez kapcsolódóan sem ilyen posztokat, linkeket. Amit várunk, ötletek, tapasztalatok a spórolással kapcsolatban, praktikus javaslatok az energia megtakarításhoz.
Új hozzászólás Aktív témák
-
TillaT
tag
válasz cappa72 #6819 üzenetére
A gáz tekintetében az MVM a szolgáltatónk, de a gázmérőt is az Eon embere olvassa le, együtt az elektromos mérőkkel. Korábban is így volt, amikor még a gáz is az Eon-hoz tartozott.
Feltételezem a rezsicsökkentéssel összefüggő új szabályok miatti változásra utaltál a nyári leolvasásra. Nálunk se volt nyáron évközi leolvasás.
Nem régen azt hallottam, hogy azoknál akik valamilyen kedvezményt igényeltek és kaptak a gázfogyasztás kapcsán (nagycsaládos, családi lakóközösség, ...) azoknál elképzelhető, hogy az éves leolvasásnál esetleg ellenőrzik a jogosultság meglétét. Helyszíni szemle? Hm...?
Nem tudom. A mi családunkban is van érintettség (a házban két teljesen önálló lakás van), ezért arra is gondoltam, ha úgy is jönnek, akkor nem keverek bele azzal, hogy külön is bediktálom. Enélkül is 2-3 havonta levelezni kellett a szolgáltatóval, mert a valóságtól nagyon elrugaszkodott becsült fogyasztások alapján jöttek a számlák. Persze az mindenképp pozitívum, hogy mindig -írásban és telefonon is- segítőkész ügyintézést kaptam, és sikerült korrekten rendezni a differenciákat. (Hallani nagyon negatív beszámolókat is a témában.)[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest