- PSti: Fizetőssé teszi a start gomb megnyomását a Microsoft?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: Apple iPad 11” (A16, 2025) 6/128GB
- sh4d0w: Az Oracle hack
- vrob: Irány a 32 bit: játékprogramok 1994-1995-ben
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Szólánc.
- bambano: Bambanő háza tája
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT.hu
FIGYELEM, ez nem politika topik, ennek megfelelően ide nem kérünk a rezsicsökkentéshez kapcsolódóan sem ilyen posztokat, linkeket. Amit várunk, ötletek, tapasztalatok a spórolással kapcsolatban, praktikus javaslatok az energia megtakarításhoz.
Új hozzászólás Aktív témák
-
carl18
addikt
Igen, csak hát itt pont az a gond ha valaki világ életében abban a házba lakott és költözni se akar. Hát mindig a válykot szigetelni mindig olcsóbb mint lebontani és újra építeni egyet.
Sajnos itt vidéken nem igazán van sok téglaház ha meg igen annak vastagon megkérik az árát. Szerintem akik eddig házat vettek se gondoltak ilyen nagy különbség van a 2 fal típus között.
A Téglaházat egyszerűbb tunningolni, de azért a vályognak is megvannak a maga korlátai.
Még ha a téglaház B30-as téglából is lenne 20-30 cm szigeteléssel remek dolgokat ki lehetne belőle hozni. A Vályognál azért a 10-20cm közetgyapot csak tudna javítani a hőveszteségen.
Szerintem még ha nem is a legjobb, egy vállalhatót simán ki lehetne hozni belőle.Azért szerintem a magyar lakosság elég nagy része lakhat még vályogba. És a meg lévő házukat senki se akarja majd ledozerolni, meg újra építeni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Honor 90 512/12GB / Újszerű állapotban / 12 hónap jótállással
- AMD Csúcskategória! Számítógép Munkára vagy játékra! R9 7950X3D / RX 9070XT / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RTX 4070 Super 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T495 - AMD Ryzen PRO 5 I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- AMD RYZEN 7 AM4 CPU-K
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest