Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gerner1
- Napkollektor - csak úgy
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
FIGYELEM, ez nem politika topik, ennek megfelelően ide nem kérünk a rezsicsökkentéshez kapcsolódóan sem ilyen posztokat, linkeket. Amit várunk, ötletek, tapasztalatok a spórolással kapcsolatban, praktikus javaslatok az energia megtakarításhoz.
Új hozzászólás Aktív témák
-
carl18
addikt
válasz
#71496704 #548 üzenetére
Még ha a vályog ház elavult is stb, azért magyarországon még mindig rengeteg ember lalik benne. Sajnos sok embernek ez a megfizethető, így valakinek csak egy opció van a vályog házat szigetelni.
Ha anyagilag megtehetném én is vennék egy "Pacek" szőszigetelt téglaházat. Az én családomba mindenkinek vályog háza van, itt Abádszalókon is tájékán ez az elterjedt nagy részt.
Sok ember tisztába van vele a Vályog sajnos nem felel meg a Modern előírásoknak. De az új építésű tégla vagy hőszígetelt házak ára átlag ember számára majd nem hogy megfizethetetlen.
De azért van fény az alagut végén, azért a vályogból is lehet kihozni valami elfogadhatót. Bár aki teheti annak valóban a tégla a legjobb befektetés.
Új hozzászólás Aktív témák
- Oppo Reno7 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell USB-C dokkolók: (K20A) WD19/ WD19S/ WD19DC + 130W, 180W, 240W töltők
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Fujitsu USB Port Replicator PR09 docking station (1x5K vagy 2x4K felbontás) (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest