- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bambano: Bambanő háza tája
- sh4d0w: Az Oracle hack
- PSti: Fizetőssé teszi a start gomb megnyomását a Microsoft?
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: Apple iPad 11” (A16, 2025) 6/128GB
- vrob: Irány a 32 bit: játékprogramok 1994-1995-ben
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT.hu
FIGYELEM, ez nem politika topik, ennek megfelelően ide nem kérünk a rezsicsökkentéshez kapcsolódóan sem ilyen posztokat, linkeket. Amit várunk, ötletek, tapasztalatok a spórolással kapcsolatban, praktikus javaslatok az energia megtakarításhoz.
Új hozzászólás Aktív témák
-
asdf_
veterán
új építésűnél. felújításnál szerintem azt raksz be amit akarsz kb?
Szerintem akkor sem, mert úgy tudom, felújításnál (mértéknél lehetnek korlátai, hogy milyen % felett) sem rakhatnál be szemetet, de persze nem ellenőrzi kutya sem. Ellenben nem az argongáz a lényeg, hanem a Low-e bevonat, attól lesz a 2,8-as üvegből 1,4-es, az argon már csak 1,2-t csinál az 1,4-ből. Felára szerintem minimális lehet, na de ami a lényeg, ahogy amikor "piaci" hétszeres árat kell fizetni a gázért, és nem úgy néz ki, hogy a jövőben olcsóbb lesz az energia, akkor ki az a marha, aki valami szart rak be ablaknak, csak azért, mert az kb. egyszámjegyű százalékkal olcsóbb? Persze -és most korrigálom magam- ha külön kéri az ember, akkor lehet kapni nemhogy argon de még Low-e nélküli üvegezést is egy ablakba, jó kis 2,8-ast, amin csak száll kifele a meleg, meg csurog reggel rajta a pára, ha normál lakásba teszik, na de amikor valaki ilyet kér, akkor azt mondjuk egy üzembe kéri, a gyártótér és a melegedő/étkező/szociális helyiség közé, nem a lakásába fűtött és fűtetlen teret elválasztani.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kegyelmet kaptak Trumptól a BitMEX társalapítói
- TCL LCD és LED TV-k
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- Bolondok napi videóban leplezte le a OnePlus a 13T-t
- Egérpad topik
- Asztrofotózás
- Hegesztés topic
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- World of Tanks - OFF topic
- További aktív témák...
- 4db GYÁRI Peugeot 16 -os használt lemezfelnik ajándék dísztárcsákkal Nexen N'blue nyári gumikkal
- Whirlpool AWO/C 51001 mosógép alkatrész
- Eging PV 410W silver napelem verhetetlen áron
- Raktáron! Új, 11kW-os, type2-es, 3 fázisú, 3x16A-es fali töltő, dobozában, 2 év garanciával!
- Techsend Electric Scooter Cyber Monster elektromos roller 2024, garanciával, eladó!
- ÚJ HP EliteBook 840 G8 - 14"FHD IPS - i5-1145G7 - 32GB - 512GB SSD - Win10 PRO - Garancia
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G, H730 1GB, áfás
- AKCIÓ! ASUS ROG THOR 1000W Platinum II tápegység garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 13600KF 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3070 8GB CM CMP 510 Corsair 750W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i5-G6 I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest