Hirdetés

2024. május 30., csütörtök

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2022-07-23 16:02:28

LOGOUT.hu

FIGYELEM, ez nem politika topik, ennek megfelelően ide nem kérünk a rezsicsökkentéshez kapcsolódóan sem ilyen posztokat, linkeket. Amit várunk, ötletek, tapasztalatok a spórolással kapcsolatban, praktikus javaslatok az energia megtakarításhoz.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#10056) cappa72 válasza Madwe (#10041) üzenetére


cappa72
nagyúr

nem belétek akartam állni
Nem is vettem így :)

@#10043 amargo
Nekem tetszett a cikk, és itt a fórumon is előjött többször már a villanyfűtés kérdése.
Én vettem egy kis konvektort egy 8 m2-es kis szobába, ha kell, akkor rásegítünk vele (csukott ajtónál), 1250W, 15 perc, ez még azért kibírható, és megdobja a szoba hőmérsékletét.

@#10045 Borisz76
Egyet is értek a konklúzióddal.
Második éve megy a kandalló is, ennek az előnye az, hogy a család összegyűlik a nappaliban (mi emberek öten, kutya, 2 cica)... olyankor elégedetten nézek végig rajtuk, és nagyon jó hangulata van - amolyan szívet melengető. A hőérzetről nem is beszélve. A kandalló pizzasütő részébe meg krumplit sütünk, vagy melegszendvics készül...
(Nálunk nincs padlófűtés, de a fűtéscsövek ahol mennek, ott érezhető az alulról melegítés. Nem mondom, hogy nem lenne jó, de így 22 év után már elengedtük, hogy módosítsunk ezen. Annak idején a tervező azt mondta, hogy kisgyerek mellé nem javasolja a padlófűtést, mert eléggé porol (lebegteti a port a felfelé menő levegő). Meg nem tudtuk volna megfizetni, akkor is csiszre jött ki az építkezési költségvetés. "Abból főztünk, ami volt".

A célunk, hogy beleférjünk valahogy az összes egyedi mérésű keretbe. A villany esetén ez nem sikerül, de nem vészes a túllépés, még vállalható szerintem.

B.C. Rich Platinum Warlock eladó 105kHUF

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.