Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése.. kontra MS/Zintel korlátozásai.(Mehetnek a levesbe)
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Szólánc.
- Argos: Az vagy, amit megeszel
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
- hcl: HP 255 G8 (250 G8) LCD csere
Új hozzászólás Aktív témák
-
_Volkovy_
nagyúr
hehe
-
_Volkovy_
nagyúr
Érdekes megoldások,de én maradnék a masszív csavarozásnál.
Az alátétek bejöttek,és ez jóóó.
Képeket meg nem csinálok,mert a csavarok feje alatt megbúvó csavarok semmi extra látványosságot nem nyújtanak a hdd1.jpg és hdd2.jpg-hez képest. -
_Volkovy_
nagyúr
Hogyhogy milyen gumiból?Biciklibelsőből kivágtam kis karikákat
-
_Volkovy_
nagyúr
Na.
Gumiból csináltam a csavarok feje alá alátéteket,akkorákat,hogy nem is látszanak.
Meg lazábban is tettem be a csavarokat,nem szorítottam annyira rá.Eredmény:nulla rezonancia.
Köszi.
ui.:aki 6hdd-t meg egy fél erőművet ennél helytakarékosabban rak be egy miditoronynál alig nagyobb házba,azt pusszantom. -
_Volkovy_
nagyúr
Kipróbálom a gumialátéteket,majd jelentkezem.
-
_Volkovy_
nagyúr
Én ezt szét nem szedem,3 órán keresztül raktam össze tegnap
Na ezaz,hogy nekem is csak ilyen ötleteim vannak,azzal meg nem vagyok kisegítve..
Akkor halkult el egy kicsit,amikor oldalba vágtam.
ui.:6 vinyóm van.a 4 a képeken,egy alatta rackben,meg egy a floppy alatt rendszer gyanánt.
[Szerkesztve] -
_Volkovy_
nagyúr
Amikor beraktam a hdd-ket a cd helyekre így(Bővebben: link,Bővebben: link),az egész házam elkezdett rezonálni.
A csavarok tökig húzva mindenhol,és mégis.Az alaplap tartó teknő adja ki a hang legnagyobb részét,úgy hallom.De nem értem miért.
Mit csináljak vele?
Ha nem lehet egyszerűen elhallgattatni,veszek egy acél házat.
Új hozzászólás Aktív témák
- NZXT C850 Tápkábelek ??? INGYEN FOXPOST
- CORSAIR Hydro X Series XD3 RGB INGYEN FOXPOST
- Enermax Liqmax III ARGB 360 (Lefogató hiányos+sufni tuningra csakis) INGYEN FOXPOST
- Enermax Liqmax III ARGB 360 (3/2 ventis) INGYEN FOXPOST
- Enermax ETS-T50 W-ARGB (Brutál hiányos+hibás alkatrésznek csakis) INGYEN FOXPOST
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
- ŐSZI BOMBA AKCIÓK! PSN, STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- Lenovo Tab M10 HD 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HP 14 Pavilion FHD IPS i5-1135G7 4.2Ghz 16GB RAM 512GB SSD Intel Iris XE Graphics Win11 Garancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i5-7G I 16GB I 512SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest