- Szevam: „Rendszerleállás” – egy AI képzeletbeli halál utáni élménye
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Argos: Szeretem az ecetfát
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Új hozzászólás Aktív témák
-
LukE
veterán
válasz
_Volkovy_ #45 üzenetére
(ja, SPCR Bővebben: link Bővebben: link es a vinyok ele bepakolhatsz valami lassu ventit, egy 92-es eleg 2-3 vinyohoz.)
[Szerkesztve] -
harry
veterán
válasz
_Volkovy_ #24 üzenetére
na ja. bár ez nem egy darab gumi, mondjuk én is sokallom, valszeg ezért veszek majd egy CM stackerhez járó vinyó keretet. csak ahhoz kell 3*5,25 hely.
én sziloplasztból csináltam gumikorongokat /pezsgőtabblettés dobozt -csövet- karikákra vágni, majd kitölteni sz.p.al/, jelenleg azon áll a vinyó /a ház alljában, tehát ez nálad nem kivitelezhető. -
Trak
addikt
válasz
_Volkovy_ #12 üzenetére
Ha találsz egymás mellett 2 lemezt ami nagyon berezonál, és be tudod nyomni a szilót úgy hogy ne menjen az alaplapra, akkor az jó lehet. Szilikon nem folyik igazán, szóval ha nem vagy teljesen béna, akkor meg tudod csinálni.
Látszani nem nagyon fog, ha segít a hangon, akkor eladásnál még pluszt is érhet
De elöbb próbáld ki a winyókhoz a gumilábakat amit mondtak, ha az nem jön, akkor esetleg ezt. -
-
Trak
addikt
Ha az oldalbavágás segít, akkor az eléggé papírház
Vagy vlamit tényleg raksz a lemezek közé+a csavarok alá, vagy új ház. Szilikon az oda fog ragadni, az szétgányolja a házat. Bár ha nem nagy érték, akkor meg lehet próbálni. Végülis el is lehet majd távolítani, csak ki tudja mennyire kell szétkaparni szegény házat
Milyen ház amúgy?
[Szerkesztve] -
corlagon
senior tag
Hát szerintem azért rezonál, mert a hdd-k gondolom szinkronban pörögnek (7200rpm) és ezt a rázkódást az acél szárnyak felerősítik és szépen átviszik a házra.
Ha 5.25-ös helyre teszed be, gondolkozz gumibakon, valamilyen fa kereszttartón, valahol még egy gumiszalagos függesztést is láttam. No rázkódás -> persze nagyobb melegedés. -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Z370 i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD 2060 Super 8GB Zalman Z9 Plus Enermax 750W
- BESZÁMÍTÁS! 6TB Seagate SkyHawk SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD Intel ARC A770 16GB Rampage SHIVA 650W
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest