Hirdetés
- Csalók a Facebookon. De ennyi???
- Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Hiányzik a gamer érzés
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Mi történik egy netes csalás után?
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Segway-Ninebot Kickscooter Max G30E II elektromos roller
- Gurulunk, WAZE?!
- A KOReader ebook olvasó program
-
LOGOUT.hu
FIGYELEM
A topikban promó kódok, reflinkek és egyéb meghívók megosztása tilos!
Mielőtt kérdezel, olvasd el az összefoglalót, használd a keresőt
A Revolutról általánosságban
A Revolut fiókról, számlákról
Revolut kártyával kapcsolatos információk
A zárolásokról
A Revolut és a kiegészítő szolgáltatások
2020.08.24-től életbe lépő változások
A szolgáltatás állapota
Új hozzászólás Aktív témák
-
zoltan6
őstag
Köszönöm a válaszokat,sajnos nem tudok angolul, nem is értettem ezt a muhammades üzenetet sajnos,még kimásolni sem lehet,hogy google forditóval leforditsa az ember.Nem tudom mit akarnak,azt hittem először valami kamu ember ez a muhammed,szoktak irni ilyen neveken emailokat is,hogy küldjél pénzt,mert örökölt aztán nem fér hozzá,stb.
Nem gondoltam volna, hogy ez a revolut ennyire bonyolult, körülményes,a fiam unszolására regisztráltam,hogy kapjon 3000ft-ot.Befizettem 3500ft-ot,meg levontak 1750ft-ot kártya szállítás dijra.Szerintem elválnak útjaink,ha ez ennyire bonyolult, elküldtem nekik a személyi igazolvány képét,szelfit,bankszámláról a 4 jegyű kódot,mit akarnak még? Vesémet ne küldjem el? -
zoltan6
őstag
Az a 3000ft inkább 6000ft,amit gondolom majd én is megkapok ha használom a kártyát,az azért sok embernek egy napi keresete,tisztában vagyok vele hogy miért regisztráltam,sokat vásárolok külföldről,igy inkább ezt a kártyát használnám erre a célra.
Nekem a hozzáállással van inkább problémám,hogy megy a beetetés ezerrel magyar nyelven, naponta bombáztak magyar nyelvű üzenetekkel,emailokkal hogy rendeljek már kártyát,töltsek már rá pênzt,stb,majd amikor minden megvan,hirtelen muhammad elkezd angolul üzeneteket küldeni,meg számlazárolás,stb.mindez 3500ft miatt,amit kötelezően elutaltam nekik.Továbbra is az a véleményem hogy ez egy nagy kalap sz@r,semmire nem való.Elköltöm a kártyán levő pénzt, már ha engedik,aztán feldarabolom a kártyát,a kártya szállitásra is levontak tölem 1750ft-ot holott meghívóval regisztráltam.ez egy komolytalan kamu cég, nemhiába van sok helyen feketelistán. -
zoltan6
őstag
válasz gyuri81 #9018 üzenetére
Én is megszívtam,már regisztráltam az app-ban,de nem rendeltem kártyát,majd a fiam meghívó linkjével rendeltem meg a kártyát,hiszen az ingyenes kártyának a feltételéhez az volt irva,hogy töltsd fel a számlát 3500ft-al,meg rendelj kártyát,így elvileg járt volna a 3000ft mindkettőnknek,meg ingyen lett volna a kártya.De levont 1750ft-ot kártyaszállításra,meg a 3000ft-ot sem kaptuk meg.
-
zoltan6
őstag
válasz Oliverda #9469 üzenetére
Talán mert az OTP-nél nincs olyan,mint a revulutnál,hogy bekéri a tetves kötelező 3500ft-ját,befizeted a rendes mastercard kártyáddal (nem hitelkártya)majd zárolja a számládat.Egyre több ilyet hallani sajnos.Lassan már vizeletmintát is kérnek.Tőlem egyszer próbáljanak meg 1-2 ezer ft miatt adóigazolást,meg kereseti kimutatást kérni,akkor fognak útjaink elválni a revuluttol.
-
zoltan6
őstag
Teljes mértékben egyetértek, szörnyű a hangulat ebben a topikban,pedig csak kb. egy hete követem.Megy az oltogatás ezerrel.tényleg sok ember a magas lovon ül itt.Akárki kérdez valamit,csak le van oltva állandóan hogy összefoglaló,stb.itt mindenki kispistke meg retardált egy két hangadó keménymag szerint.Elég régóta itt vagyok a PH-n ,sok topikban fenn vagyok,de ezt a fokú ellenségeskedést sehol nem tapasztaltam még én sem,és nekek is az a véleményem hogy a topikgazda ezt a keménymagot isteniti.
-
zoltan6
őstag
válasz Williamgrant #9816 üzenetére
Szerintem te is,hogy régi motorosként 4 hozzászólást írsz 5 percen belül szerkesztés helyett
-
zoltan6
őstag
válasz Williamgrant #9854 üzenetére
Akkor sorry erről a változtatásról lemaradtam.
-
zoltan6
őstag
-
zoltan6
őstag
Van revolut kártyám,de még mindig nem igazán értem a gyakorlati hasznát,hogy miért is jobb ez nekem mint az otp-s mastercardom? Ti mire használjátok? külföldre jó ha évente egyszer megyek.Most csak azért jó ez mert nincs éves kártyadíja?App van otp-re is,meg ott a simple is.
-
zoltan6
őstag
válasz dugynok #14691 üzenetére
biztos jó ez aki kihasználja,DE én már ott elvesztem a fonalat amikor irkálják sokan hogy bankártyával curve kártyára,majd onnét revolutra,revolutról virtuálisra,majd onnét gpayre,paypalra,stb.egy sima fizetést sokan úgy megbonyolítanak,vagy csak én nem értem a lényegét?
-
zoltan6
őstag
csak apróságokat veszek,havi pár ezer ft-ot költök,még azzal sem nagyon foglalkoztam hogy paypalnál átállitsam hogy a bank váltson,de lehet majd adok esélyt azért a revolut kártyának.
(#14697) Tuomas Google payem az van nekem,én nem trükköztem semmit hozzá.hozzá van adva az otp-s kártyám,amikor neten fizetek feldobja a google a kártyámat kitöltve.vagy az nem az?
-
zoltan6
őstag
Másnak is jött üzenet hogy cserélje le a kártyáját? 2024/08-ig érvényes.Ráadásul normális Mastercard,most meg szutyok Visa-t akarnak küldeni. Felmondták a szerződést a Mastercarddal?
-
zoltan6
őstag
válasz dredjudge84 #36383 üzenetére
Visa inkább Usa-ba való,Mastercard meg inkább europába:
Visa vagy Mastercard?
És akkor még ott van a nagy kérdés: Visa vagy Mastercard kártyát válasszunk? Régebben ez nagyon is fontos kérdés volt, mert Európában a Mastercard, míg az Egyesült Államokban inkább a Visa lapok elfogadása volt gyakoribb, de a világban országonként változott, hogy hol, melyik használható több helyen. Ma már ebből a szempontból nincs igazi különbség, a magyarok kedvenc nyári célországaiban (Olaszország, Görögország, Egyiptom, Horvátország, Tunézia, Bulgária stb.) pedig mindkét kártyatársaság lapjai egyenrangúak.
Érdekes helyzet ugyanakkor, ha valaki sokszor fizet bankkártyával külföldön, mert a más devizában történő vásárlások elszámolása bankonként és kártyatársaságonként eltérhet. Előfordulhat például, hogy a kártyatársaság maga euróban vagy dollárban továbbítja a vásárlás összegét a forintszámlánkat vezető banknak, ahol az aktuális deviza-eladási árfolyamon határozzák meg végül, hogy mennyivel csökkenjen az egyenlegünk. Máshol maga a kártyatársaság váltja végzi el a forintra váltást, mégpedig a maga középárfolyamán. A legdrágább azonban az, amikor nem euróban vagy dollárban történik a költés, amit a kártyatársaság ezek valamelyikére konvertál, hogy azután a magyar bank forintosítsa végül az összeget. Az ilyen dupla konverzió mindenképp a legköltségesebb dolog. -
zoltan6
őstag
válasz werszomjas #36491 üzenetére
Dettó,ma meg is rendeltem a gagyi visa-t a jó kis MC helyett.Semmi baja a kártyának 2024-ben járt volna le,mégis azt irták hogy 60 napig tudom használni. Valami processzor átállásra hivatkoznak
-
zoltan6
őstag
válasz justgiveup #37164 üzenetére
Csehországban jobban szeretik az eurót,mindenhol elfogadják.
-
zoltan6
őstag
válasz kuksa90 #37214 üzenetére
Pedig az egyik hazai webshopnál kimondottan dombornyomott kártyát irnak elfogadott kártyának.
"Áruházunkban az alábbi kártyatípusokkal fizethetsz:
MasterCard (dombornyomott)
Visa (dombornyomott)
American Express (dombornyomott)
Electron (nem dombornyomott) Ezen kártyák esetében a kibocsátó bank határozza meg, hogy lehetővé teszi-e a kártya internetes használatát. Amennyiben a Te Electron kártyádat kibocsátó bank engedélyezte az interneten való kártyahasználatot, természetesen fizethetsz kártyáddal internetes áruházunkban. Pontos információért kérjük, fordulj a kártyádat kibocsátó bankhoz! Az OTP Bank által kibocsátott kártyák természetesen elfogadhatók.
Maestro Az OTP Bank internetes fizetőfelületén bármely bank által kibocsátott Maestro kártya elfogadható. Az elfogadás feltétele, hogy a kártyádat kibocsátó bank is támogassa a Maestro kártyák e-commerce tranzakciókra történő felhasználhatóságát. Kérjük, konzultálj a bankoddal!" -
zoltan6
őstag
válasz Friczy #38425 üzenetére
Kis segítséget kérnék,párom revolutjára nem tudunk tölteni Erste MC rendes bankkártyával.
Felugrik az ablak hogy azonositás,készitse elő bankkártyáját,telefonját,George appban azonosítsa magat,stb,stb,meg van egy folytatás gomb ami nem reagál.George appba belépünk de ott nem találok semmi olyat hogy tranzakció jóváhagyás,mint az én OTP-s appomnál.Mi a titka? -
zoltan6
őstag
S22,legújabb Geoge app,telefon ujraindítás megvolt.Az alvó,meg a mélyalvó alkalmazásoknál sincs ott a George.Nem tudom mi lehet.
Akkora szívás ez az erste,hogy eszméletlen.Nem lehet normálisan vásárolni vele.Mennyivel egyszerűbb az Otp-s app,csak rámegyek a tranzakcióknál hogy jóváhagyom,aztán ujjlenyomat azt ott a pénz.Az erste meg ilyen kód,olyan kód,m-csatorna,anyám kínja.Egy sima folyószámlát nem lehet megnyitni amit emailben küldenek mert ilyen kód-olyan kód.Olyan szinten túlbonyolítják a használatát mindennek hogy eszméletlen.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
FIGYELEM! A topikban promó kódok, reflinkek és egyéb meghívók megosztása tilos!
- Hír Drágul a Revolut
- Milyen monitort vegyek?
- Raspberry Pi
- Fotók, videók mobillal
- Androidos tablet topic
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Revolut
- Gumi és felni topik
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest