- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Gurulunk, WAZE?!
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
FIGYELEM
A topikban promó kódok, reflinkek és egyéb meghívók megosztása tilos!
Mielőtt kérdezel, olvasd el az összefoglalót, használd a keresőtA Revolutról általánosságban
A Revolut fiókról, számlákról
Revolut kártyával kapcsolatos információk
A zárolásokról
A Revolut és a kiegészítő szolgáltatások
2020.08.24-től életbe lépő változások
A szolgáltatás állapota
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Ádám spec dolgozik. Vállalkozást alapított, a már meglévő cége mellé. A youtube az csak plusz neki. Bár hónapok óta nem is foglalkozott vele, inkább a klubjával, meg előadásokkal abból jön be jobban gondolom...
Egy ideig én is néztem... csak aztán meguntam
De nyilván vannak olyanok, akik csak úgy kitalálnak ezt azt, és az még jobban is pörög általában... no meg a hülyeség...Youtube-os is kétféle van aki dolgozik van is vmi értelme... és akit említettél - utobbinak kevésbé van értelme... de lehet ideiglenesen nagy nézettsége, mert pl a hülyeségre vevőek az emberek... társadalom egy része min...
Más:
Ezt nektek is meg kellett adni, jól értem, gondolom?
"Úgy tűnik, még nem küldted be az adószámodat. Pár perc az egész.
Általában azokban az országokban van adóilletőséged, ahova adót fizetsz, vagy ahol az év legalább 6 hónapjában fizikailag tartózkodsz."
"Miért kell beküldenem ezeket az információkat?
A CRS (közös jelentéstételi szabályok) értelmében a Revolut köteles információt szolgáltatni az ügyfelei pénzügyi számláiról közvetlenül az adóhatóságnak.
Nem minden ország érvényesíti a CRS normáit, így ha a beküldéskor nem látod a listán azt az országot, amelyben adóilletőséged van, akkor nem kell beküldened az adott országra vonatkozó adózási információidat.
Mindemellett az amerikai FATCA (a külföldön vezetett számlák adóügyi megfeleléséről szóló törvény) értelmében kötelesek vagyunk információkat szolgáltatni "
Új hozzászólás Aktív témák
FIGYELEM! A topikban promó kódok, reflinkek és egyéb meghívók megosztása tilos!
- Hír Drágul a Revolut
- HPE Apollo 4200 Gen9 2U rack szerver, 1x E5-2620v4, 64GB RAM, 24x3.5" 2U-ban! ÁFA-s számla, garancia
- Új MSI Katana 15 Gamer FHD IPS 144Hz i7-13620H 10mag 16GB 512GB Nvidia RTX 4060 8GB Win11 Garancia
- Oppo Reno7 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 Pro Max (USA Model) / 256GB / Gyári függeteln / (CSAK E-SIM) / 12 Hó garancia
- Bomba ár! Dell Latitude E5530 - i5-3GEN I 4GB I 250GB I HDMI I 15,6" HD I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest