Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Lizingrider

csendes tag

válasz lucky07 #4932 üzenetére

"Az lenne a kérdésem ha én utalok magamnak az UniCredit számlámra az mennyi időt vesz igénybe?"
    VÁLASZ: Max 1 nap

"Ha a feleségemnek is szeretnék egy ilyen Revolut kártyát gondolom ehhez társkártyát nem lehet, és ha már lenne neki is Revolut kártyája ott mennyi idő az utalás ha én szeretnék neki utalni?"
    VÁLASZ: Társ kártya nem értelmezett úgy ahogy azt egy normál bankban megszokhattad. Neki is csináljatok accountot. Ha Te hívod meg az appban, akkor neki ingyen lesz a kártya kiszállítás. És ha neki is van Revolut accountja, akkor appon belül tudsz pénzt küldeni neki, ami azonnal megjelenik nála a küldést követően.

Tegyük fel ha folyamatosan szeretném használni ezt a Revolut kártyát és megszeretném adni valahol a Revolut számlaszámot azt hol találom és ha onnan utalnak az mennyi idő alatt érkezik meg a Revolut számlára?
    VÁLASZ: Részletek ikon alatt taláod az IBAN számlaszámot, de ez nem a magyar 3*8 GIRO számlaszám, így Magyaroszágról erre utalni nem egyszerű és elég költséges SWIFT vagy SEPA utalással lehet csak, felejtős. EU-ban viszont ez a szabvány, ergo ha nem Magyarosrszágról vársz utalásokat,akkor ezt az IBAN-t kell megadni a küldő félnek. (Mo.-on is csak az drága ahogy fentebb is írtam)

"Kár hogy a komolyabb Revolut kártyáknak havidíjuk van kicsit húzosnak találom.
    Jah igen a Vault a széf gondolom az 1% jóváírás vásárlás esetén itt nem müködik Standard kártya színten?"

VÁLASZ: Szerintem az ingyenes mindenre használható, a másik kettő elviszi azt a hasznot amit az egésszel nyerhetsz.

A Virtuál kártyát hogy lehet használni, hogyan lehet esetleg pénzt tenni rá?
    VÁLASZ: Nem kell külön rátenni, a Revolut egyenlegedből költesz VIRTUAL CARD esetében is.

Új hozzászólás Aktív témák