Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Daikin FTXF35E / RXF35F Sensira 3,3 kW Inverteres klíma - a Sztori
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Mutasd magad topic!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 14 – Kések, késélezés
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- Andras-G: Az internet veszélyei [2. rész] - Facebook Marketpalce
- gerner1
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Frod
addikt
válasz
Atomgeszi
üzenetére
Ha nem megy annyira jól, akkor érdemes lehet olyan run-okat csinálni, amikor pl nem a továbbjutás a cél, hanem mondjuk a fegyverek trait-jeinek (passzív képesség) feloldása.
Pl mész egy szobát, találsz valamit, van rajta egy trait, de lakat alatt van, felkapod, ölsz vele annyit, hogy unlock-old a képességet, majd felveszel egy másik fegyvert, és azon is megcsinálod.Előbb utóbb, így eljutsz oda, hogyha pl új run-t kezdesz, tök mindegy milyen fegyvert kapsz fel, azon biztosan ki lesznek oldva a trait-ek, és így máris nagyobb eséllyel vágsz neki!
Eleinte én csak a gépfegyver/hollowseeker párost vettem fel, így viszont gyakran futottam abba a helyzetbe, hogy a szintemhez képest sokszor jóval gyengébb fegyverem volt, akár 2 biome-mal korábbi, mert nem váltottam ha ezekből nem találtam jobbat. Azóta úgy játszom, hogy pl a run-ok elején mindenképp felveszem az olyan, általam nem kedvelteket is, mint az rpg/gránátvető, vagy épp a pylon, ami a trait-ek kioldása után az egyik legerősebb fegyver lett!
Nem beszélve arról, hogy mennyire gyűlöltem az alap pisztolyt, de egy burst fire v. homing (célkövető) trait rajta máris ligákkal feljebb emeli.
És pl az első bossnál, mielőtt leesnél a lyukba, ott mindig fixen van egy pisztoly, legalább 1 bónusszal.Nálam már csak az rpg és shotgun az, amiken van pár lakat alatt lévő, a többi fegyvernél megvannak a bónuszok.
Új hozzászólás Aktív témák
- Formula-1
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- PlayStation 5
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- Lightyear - befektetési app
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Peugeot, Citroën topik
- Fotók, videók mobillal
- Még a saját szövetségeseivel szemben is fegyverként használná az AI-t az USA
- További aktív témák...
- 217 - Lenovo Legion 7 (16IRX9) - Intel Core i7-14700HX, RTX 4060
- Keresünk Galaxy S21/S21+/S21 Ultra/S21 FE
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell Precision 5560 i7 32GB RAM 512GB SSD NVIDIA RTX A2000 FHD+
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest