Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- suste: Openwrt Barrier Breaker 14.07 saját verzió Tp-link routerekre
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Navaren: Resident Evil Requiem szösszenet
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
- Gurulunk, WAZE?!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
Peace
nagyúr
Teljesen más stílus. Itt a "nehézséget" az okozza, hogy halál után nulla felszereléssel a játék kezdőpontján indulsz. Ez lehet frusztráló a sokadik alkalom után. Valamint az, hogy ez single, nincs segítség behívás boss-oknál. A pályarészek random vannak bedobva, de nem végtelen számú variációk, úgyhogy az 5. vagy 6. run után már felismered a pályákat és tudod, hogy mi merre hogyan. Én nagyon félve vettem meg, mert a roguelike stílustól rosszul vagyok, de minden frusztrációja ellenére teljesen ráfüggtem. Megbabonáz az atmoszférája és nem vagy hajlandó mással játszani.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- 4 db Lenovo LOQ (17IRX10) - Intel Core i7-13700HX, RTX 5060
- 15,6" Dell Latitude laptopok: E5550, E5570, 5590, 5500, 5501, 5510, 5520 / SZÁMLA + GARANCIA
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Új állapotban! Lenovo ThinkPad T14 Gen 3 i5-1245/16gb ram/256 ssd FHD+ garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3971, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest