Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Samus: Atomic Heart - Egy kis nyafogás
- sziku69: Szólánc.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- GoodSpeed: 3I/Atlas: Üstökös vagy idegen civilizáció űrhajója?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT
Retro teló rajongók topicja
Gyűjtők telefonjai az összefoglalóban
RETRO beárazás topic (új)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kaporc
csendes tag
Sziasztok!
Van egy Nokia E65 a tulajdonomban. A wi-fi nem működik rajta, látja a routert, a helyes jelszó beírása után viszont annyit ír ki, hogy nem tudott csatlakozni hozzá. Több különböző wi-fi routerrel is próbáltam.
Esetleg van valakinek ötlete? Gyári hiba? Vagy szoftveresen lehet baj? -
Kaporc
csendes tag
Valakinek nincs esetleg eladó régi Nokiája? Leginkább az E-sorozat tetszik, de bármi más is érdekelne, amennyiben rendeltetésszerűen használható, és nemcsak dísznek van.

-
Kaporc
csendes tag
Sziasztok!
Lenne pár öreg harcos, akiktől megválnék, mivel én nem gyűjtöm őket.
Hagenuk MT900
Pár éve még bekapcsolt, most feltöltöttem, de semmi reakció. Töltő és kézikönyv is van hozzá.
Nokia 5110
Ragasztott antenna, pár hónapja még működött, bár a képernyőnél érintkezési hiba van, és gyakran kikapcsol.
Nokia 6210
Pár hónapja még használtam, de véletlenszerűen kikapcsolt, így váltottam.
Akinek felkeltette az érdeklődését valamelyik készülék, ne legyen rest személyes üzenetet küldeni.

Új hozzászólás Aktív témák
A Hardveraprón született egy új kategória, a Retró telefon kategória, ahová feltehetitek az eladásra szánt készülékeket és alkatrészeket, valamint az ezekkel kapcsolatos keresési hirdetéseiteket. A kedvezmény számotokra az, hogy más topikokkal ellentétben ezeket a saját hirdetéseket nyugodtan belinkelhetitek ide a topikba, így mindegyikőtök számára látható, elérhető, kereshető.
Tehát a topikban továbbra is tilos a hirdetés az eddig megszokott, ide csak beírom formában. Ezt továbbra sem megengedett, és az ezt megsértők moderálásra kerülnek.
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte M27UA 27 160Hz IPS UHD 4K 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO ThinkPad P17 Gen1 - i7 10850H 32GB DDR4 1TB SSD Quadro T1000 4GB WIN11
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO ThinkPad P15 Gen2 - i7 11800H 32GB DDR4 1TB SSD Quadro A2000 4GB WIN11
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO ThinkPad P15 Gen1 - i7 10850H 64GB DDR4 1TB SSD Quadro T2000 WIN11
- Shuangwei X79Z v161 LGA2011 alaplap + E5-1603 CPU + 64GB RAM 25e
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO LOQ 15IRX9 notebook - i5 13450HX 32GB DDR5 512GB SSD nVidia RTX 4050 6GB WIN11
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L460 - Intel 3955U I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Logitech G513 Carbon Tactile DE (3) (ELKELT)
- Xiaomi Redmi 13 4G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest