Hirdetés
- [K2]: AnyDesk átverés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Geri Bátyó: Samsung T7 1TB külső SSD
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
Retro teló rajongók topicja
Gyűjtők telefonjai az összefoglalóban
RETRO beárazás topic (új)
Új hozzászólás Aktív témák
-
quailstorm
félisten
Ezt én már abban a fázisban tudtam meg (és konkrétan rákérdeztem), mikor a kárpótlást kértem számon, hogy én egy gyűjtői telefont vettem nem olcsó pénzért, és mindjárt szétszereléssel és alaplapjavítással kell indulni.
Szóval előre ez egy jól tartott szépségnek tűnt.
Mindenki tagadott, viszont üres SIM adapter magától nem kerül bele a telefonba...
Új hozzászólás Aktív témák
A Hardveraprón született egy új kategória, a Retró telefon kategória, ahová feltehetitek az eladásra szánt készülékeket és alkatrészeket, valamint az ezekkel kapcsolatos keresési hirdetéseiteket. A kedvezmény számotokra az, hogy más topikokkal ellentétben ezeket a saját hirdetéseket nyugodtan belinkelhetitek ide a topikba, így mindegyikőtök számára látható, elérhető, kereshető.
Tehát a topikban továbbra is tilos a hirdetés az eddig megszokott, ide csak beírom formában. Ezt továbbra sem megengedett, és az ezt megsértők moderálásra kerülnek.
- Sorozatok
- Xbox tulajok OFF topicja
- Videós, mozgóképes topik
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Ubiquiti hálózati eszközök
- Xbox Series X|S
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- BMW topik
- További aktív témák...
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Gyári garanciával Digitalizáló tábla XP-PEN Artist Pro 24
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R7 5700X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 4070 Super 12GB GameMax Aero Mini ECO 650W
- Huawei Watch 5 Titanium 46mm
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi