Hirdetés
- potyautas: Kiküldetésben a szép Juhásznénál
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Yézi: Blekk Frájdéj
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
-
LOGOUT
Retro teló rajongók topicja
Gyűjtők telefonjai az összefoglalóban
RETRO beárazás topic (új)
Új hozzászólás Aktív témák
-
meroly
veterán
Gondoltam hogy arra gondolsz
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
(#22635) anevemearl: nagyon szépek, a qwerty-s BB micsoda? már az is retro?
(#22646) Oldmobil: ez mekkora komoly méretű, így a 6300-hoz viszonyítva, akkoriban persze tuti nagy dobásnak számított.
Ebben a pár napban újra rádöbbentem hogy nekem nemhogy érintő, de még a nokia féle touch&type se jönne be. Asha 300-hoz volt szerencsém. Elsőre nem rossz, tök pofás kis készülék, kézreáll minden, bohóckodni jó volt az érintővel, de amint akartam valami komolyabbat, konkrétan egy fényképet beállítani hívóképnek, elszidtam az összes finn konstruktőrt. Borzalom, a galéria túlgörög, tehát rihtig az a kép nem látszódott amit akarok ,ha óvatosan görgetem vissza akkor valószínű sikerül egy másikat véletlenül kiválasztani. SMS írásnál nincs törlés fizikai gomb, az érintővel kell baszakodni.
Najó, nem szidom tovább, amúgy jó kis telefon, jó masszív volt, tuti én vagyok a hülye, de hogy egy S40-ben jöjjön be, az már régen rossz
Ja ért pozitívum is, a 3720-amon sikerült szinkronizálnom a gmail fiókommal a névjegyzéket, úgy örülök neki

Új hozzászólás Aktív témák
A Hardveraprón született egy új kategória, a Retró telefon kategória, ahová feltehetitek az eladásra szánt készülékeket és alkatrészeket, valamint az ezekkel kapcsolatos keresési hirdetéseiteket. A kedvezmény számotokra az, hogy más topikokkal ellentétben ezeket a saját hirdetéseket nyugodtan belinkelhetitek ide a topikba, így mindegyikőtök számára látható, elérhető, kereshető.
Tehát a topikban továbbra is tilos a hirdetés az eddig megszokott, ide csak beírom formában. Ezt továbbra sem megengedett, és az ezt megsértők moderálásra kerülnek.
- Logitech Trueforce G923 kormány és pedál szett váltóval, break moddal
- Bomba ár! HP ProBook 450 G7 - i5-10GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- Bomba ár! HP ProBook 450 G6 - i7-8GEN I 16GB I 512SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! HP ProBook 450 G6 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! HP ProBook 450 G6 - i3-8GEN I 8GB I 128SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- LG 27GS60QX-B - 27" Ívelt VA - 2560x1440 2K QHD - 180Hz 1ms - AMD FreeSync Premium
- Eladó Samsung Galaxy S22 Ultra 12/256GB / 12 hó jótállás
- Gamer PC-Számíógép! Csere-Beszámítás! I7 13700F / RTX 4070Ti Super 16GB OC / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Z790 i9 14900KF 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070TI 16GB NZXT H6 Flow RGB 1200W
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG STRIX B360 i7 8700K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 SUPER 8GB Zalman N5 ADATA 600W
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)