- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja a trendeket...
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- tildy: Új élet kezdődik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Austin F.: Intel Iris Xe driver frissítés
- [K2]: A vagyonvédelmi rendszerszerelővé válás rögös útja
- Lalikiraly: Astra kalandok @Harmadik rész
-
LOGOUT
Retro teló rajongók topicja
Gyűjtők telefonjai az összefoglalóban
RETRO beárazás topic (új)
Új hozzászólás Aktív témák
-
meroly
veterán
Gondoltam hogy arra gondolsz
(#22635) anevemearl: nagyon szépek, a qwerty-s BB micsoda? már az is retro?
(#22646) Oldmobil: ez mekkora komoly méretű, így a 6300-hoz viszonyítva, akkoriban persze tuti nagy dobásnak számított.
Ebben a pár napban újra rádöbbentem hogy nekem nemhogy érintő, de még a nokia féle touch&type se jönne be. Asha 300-hoz volt szerencsém. Elsőre nem rossz, tök pofás kis készülék, kézreáll minden, bohóckodni jó volt az érintővel, de amint akartam valami komolyabbat, konkrétan egy fényképet beállítani hívóképnek, elszidtam az összes finn konstruktőrt. Borzalom, a galéria túlgörög, tehát rihtig az a kép nem látszódott amit akarok ,ha óvatosan görgetem vissza akkor valószínű sikerül egy másikat véletlenül kiválasztani. SMS írásnál nincs törlés fizikai gomb, az érintővel kell baszakodni.
Najó, nem szidom tovább, amúgy jó kis telefon, jó masszív volt, tuti én vagyok a hülye, de hogy egy S40-ben jöjjön be, az már régen rosszJa ért pozitívum is, a 3720-amon sikerült szinkronizálnom a gmail fiókommal a névjegyzéket, úgy örülök neki
Új hozzászólás Aktív témák
A Hardveraprón született egy új kategória, a Retró telefon kategória, ahová feltehetitek az eladásra szánt készülékeket és alkatrészeket, valamint az ezekkel kapcsolatos keresési hirdetéseiteket. A kedvezmény számotokra az, hogy más topikokkal ellentétben ezeket a saját hirdetéseket nyugodtan belinkelhetitek ide a topikba, így mindegyikőtök számára látható, elérhető, kereshető.
Tehát a topikban továbbra is tilos a hirdetés az eddig megszokott, ide csak beírom formában. Ezt továbbra sem megengedett, és az ezt megsértők moderálásra kerülnek.
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2650v3 (20 mag / 40 szál, 2.3/3.0GHz), 32GB RAM, 55992Ft+ÁFA
- AKCIÓ! "ÚJ" Microsoft Surface 5 13,5 notebook - i5 1235U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe IGP 27% áfa
- BESZÁMÍTÁS! Acer Predator Helios 300 Gamer notebook - i7 10750H 16GB DDR4 1TB SSD RTX 2060 6GB WIN10
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest