Hirdetés
- GoodSpeed: Ebes, a megtervezett falu!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Meggyi001: Kórházi ellátás: kuka vagy finom?
- GoodSpeed: Norton 360 Premium: 75GB Cloud PC Backup for 10 Devices 14.99€-ért? Igen!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- V.Milán: A síntrabant, a falunap és Jézus esete
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
-
LOGOUT
Retro teló rajongók topicja
Gyűjtők telefonjai az összefoglalóban
RETRO beárazás topic (új)
Új hozzászólás Aktív témák
-
csoda120
aktív tag
válasz
KSparrow
üzenetére

Énnekem most sok ritkaságtól meg kellett válnom anyagi okok miatt
(6800,7710,N-gage,7380...)
Viszont kaptam pár naja egy 8210-est
hibátlanul működik.
Meg eléggé rámozdultam egy 9300 beszerzésén.Viszont nagy dilemmában vagyok
Ugyanis ha minden jól megy akkor januárban kimegyek Tenerifére (Kanári szigetek) dolgozni,lakni és nem tudom mikor jövök haza. Sokat agyalok,hogy adjam-e el a gyújteményem és azzal is tudom segíteni a kimenetelem vagy hadjam meg őket 
Tényleg amúgy egy akksi élettartama meddig bírja,ha papírral védve vannak a telefonban a csatlakozók?? Mert ki tudja mikor jövök haza,lehet 1 év múlva...
Új hozzászólás Aktív témák
A Hardveraprón született egy új kategória, a Retró telefon kategória, ahová feltehetitek az eladásra szánt készülékeket és alkatrészeket, valamint az ezekkel kapcsolatos keresési hirdetéseiteket. A kedvezmény számotokra az, hogy más topikokkal ellentétben ezeket a saját hirdetéseket nyugodtan belinkelhetitek ide a topikba, így mindegyikőtök számára látható, elérhető, kereshető.
Tehát a topikban továbbra is tilos a hirdetés az eddig megszokott, ide csak beírom formában. Ezt továbbra sem megengedett, és az ezt megsértők moderálásra kerülnek.
- BestBuy topik
- Kuponkunyeráló
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- alza vélemények - tapasztalatok
- Battlefield 6
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3315, 100% Akkumulátor
- REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock G2 230W with combo cable (3TR87AA)
- Jura Impressa C5 Automata kávégép 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2183, 100% Akksi
- Acer Nitro 16 - 16" WQXGA 165Hz - Ryzen 7 8845HS - 16GB - 1TB - Win11 - RTX 4070 - Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

(6800,7710,N-gage,7380...)
hibátlanul működik.
Ugyanis ha minden jól megy akkor januárban kimegyek Tenerifére (Kanári szigetek) dolgozni,lakni és nem tudom mikor jövök haza. Sokat agyalok,hogy adjam-e el a gyújteményem és azzal is tudom segíteni a kimenetelem vagy hadjam meg őket