Hirdetés
- Gurulunk, WAZE?!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- GoodSpeed: Én és a Battlefield 6
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
-
LOGOUT
Retro teló rajongók topicja
Gyűjtők telefonjai az összefoglalóban
RETRO beárazás topic (új)
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
csoda120
aktív tag
válasz
csoda120 #10399 üzenetére
Kicsit rendet raktam a szekrényemben,mert elég nagy volt a felfordulás
Ha valakit érdekel a telefonjaim közzül valamelyik,akkor írjon,mert szortírozok...Nokiák,Ericssonok kivétel
Pl Panasonic G50,X100 1500ft/db Fórumtársaknak 1000ft/db A G50-hez van töltő,de nem reagál,lehet csak akksi,nem tudom.X100 nincs töltő,így nem tudom,hogy működik-eElőtte
Utánna
(#10401) golya32 Igen ez az allegroup cég van,ez írta,hogy van egy sorszámom vagy mi és azt írjam a közleménybe...
-
golya32
senior tag
válasz
csoda120 #10399 üzenetére
Te adod meg az időt, átlagban 21nap.
Ha lejár leveszi a 10ft-t és újra felrakhatod.
Nézd meg a mailjaidban hová kell utalni, mert új cég vette meg a vaterát és mindenkinek egyedi számlaszámot adott amin fizetnie kell, ha meg nincs meg a mail akkor írj nekik újra.
A kódod már nem számít, csak a számlaszám!!!
Cég neve: Allegroup.hu kft
Új hozzászólás Aktív témák
A Hardveraprón született egy új kategória, a Retró telefon kategória, ahová feltehetitek az eladásra szánt készülékeket és alkatrészeket, valamint az ezekkel kapcsolatos keresési hirdetéseiteket. A kedvezmény számotokra az, hogy más topikokkal ellentétben ezeket a saját hirdetéseket nyugodtan belinkelhetitek ide a topikba, így mindegyikőtök számára látható, elérhető, kereshető.
Tehát a topikban továbbra is tilos a hirdetés az eddig megszokott, ide csak beírom formában. Ezt továbbra sem megengedett, és az ezt megsértők moderálásra kerülnek.
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- KERESEK: Poly Voyager 4320 M UC USB-C 218478-02M Part number: 77Z30AA
- Hp, Dell gyári 65W USB-C Type-C töltők, tápegységek
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő