- sh4d0w: Én és a számítógép
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- Lalikiraly: Sencor SMC BS30 aktív hangfalszett bemutató
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése.. kontra MS/Zintel korlátozásai.(Mehetnek a levesbe)
- gerner1
- sziku69: Szólánc.
- azbest: Type-c 2x HDMI, USB3, PD töltés 4in1 dongle
-
LOGOUT
Retro teló rajongók topicja
Gyűjtők telefonjai az összefoglalóban
RETRO beárazás topic (új)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Magnum_
nagyúr
srácok, akkor azért tisztázzunk valami. nem gondoltam, hogy itt ez előferdül, de ezekszerint mégis.
ha felajánlok egy telefont, hogy elvihető ingyen, a lakhelyemen átvehető, akkor az nem azt jelenti barátok között sem, hogy Olcsó Jánosnak én a saját költségemen el fogok juttatni.
Kaptam privát üzenetben tegnapi kisbarátomtól, hogy ajánlottan feladva X összeg, ennyit csak ki tudok fizetni
Ki ám, többet is szerencsére, de ez nem így működik. Ha ingyen felajánlottam egy telefont, még ha semmi értéke nincs is, nem fogok azért fizetni, hogy máshoz kerüljön. A minimum az, hogy a postaköltség ára a bankszámlámra kerül ls akkor elküldöm olcsójánosnak.eszem megáll, mit gondolnak az emberek.
Új hozzászólás Aktív témák
A Hardveraprón született egy új kategória, a Retró telefon kategória, ahová feltehetitek az eladásra szánt készülékeket és alkatrészeket, valamint az ezekkel kapcsolatos keresési hirdetéseiteket. A kedvezmény számotokra az, hogy más topikokkal ellentétben ezeket a saját hirdetéseket nyugodtan belinkelhetitek ide a topikba, így mindegyikőtök számára látható, elérhető, kereshető.
Tehát a topikban továbbra is tilos a hirdetés az eddig megszokott, ide csak beírom formában. Ezt továbbra sem megengedett, és az ezt megsértők moderálásra kerülnek.
- sh4d0w: Én és a számítógép
- Airsoft
- Milyen autót vegyek?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Robotporszívók
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Padavan firmware
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- AMD Phenom II X4 9xx & 8xx topic (Deneb)
- További aktív témák...
- ÚJ RAZER BLADE 18" QHD 240Hz / RTX 4090 / i9-13950HX / 32GB / 2TB NVMe! BeszámítOK
- Latitude 5531 27% 15.6" FHD IPS érintő i7-12800H MX550 16GB 512GB NVMe IR kam gar
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 9400F / RTX 2060 / 16GB DDR4 / 250SSD+500HDD
- HP EliteDesk 705 G4 MT / RYZEN 3 - 5 / USB-C / NVME SSD / normál vga nem SFF méret
- Macbook Pro M2 Max 32GB ram 1TB
- Samsung Galaxy A54 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3375, 100% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- 136 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- HP 200W (19.5V 10.3A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm töltők + tápkábel, 928429-002
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest